12η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023: 110 εκθέτες συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση – Κοινή συνέντευξη τύπου των συνδιοργανωτών (Βίντεο)

Επαγγελματίες Οικονομία

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Σοφία Μαυρίδου και Κώστας Κουκοδήμος αναφέρθηκαν στην καλή και διαχρονική συνεργασία των τριών φορέων, αποτέλεσμα της οποίας είναι, η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας να είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική περιφερειακή έκθεση, με δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Ειδικά η φετινή διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται στον απόηχο των Εθνικών καταστροφών, αποδεικνύει τη διαχρονικότητά της, την καταξίωσή της και την καθιέρωσή της στον επιχειρηματικό κόσμο.

Και οι τρεις συνδιοργανωτές ζήτησαν από τα Μ.Μ.Ε. να είναι αρωγοί στην όλη προσπάθεια, με την προβολή της 12ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023 και την ενημέρωση του κόσμου ώστε να την επισκεφθούν και να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Η 12η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023 θα λειτουργήσει με ελεύθερη είσοδο, από την Παρασκευή 22 έως και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης στον Οικισμό Ανδρομάχης.