Δημήτρης Κουσκουρίδης: Ευχαριστώ από καρδιάς τους περίπου 6.000 πολίτες της Πιερίας που με τίμησαν με την δυνατή και καθαρή τους ψήφο

Πολιτική

Η ολοκλήρωση της σταυροδοσίας στις περιφερειακές εκλογές θα κλείσει και τυπικά την εκλογική περίοδο την οποία δεν θα μπορούσα να φέρω σε πέρας χωρίς την αμέριστη στήριξη της οικογένειας μου, των συνεργατών μου και των φίλων μου.

Τους Ευχαριστώ θερμά για την υπομονή και τις πολλές ώρες που ξόδεψαν μαζί μου.

Θα ήθελα να Ευχαριστήσω από καρδιάς τους περίπου 6.000 πολίτες της Πιερίας που με τίμησαν με την δυνατή και καθαρή τους ψήφο, αγκαλιάζοντας με πολύ αγάπη την πρώτη μου υποψηφιότητα στην αυτοδιοίκηση η οποία ανακοινώθηκε πριν 3 μήνες.

Ως άνθρωπος των προκλήσεων τους ενημερώνω ότι είμαι δίπλα τους να δυναμώσουμε αυτό το κανάλι επικοινωνίας που άνοιξε ανάμεσα μας ώστε να βελτιώσουμε όπου είναι δυνατόν την καθημερινότητα της Πιερίας που αγαπάμε όλοι μας.

Θερμά Συγχαρητήρια στην Σοφία Μαυρίδου για την επανεκλογή της, στους Θανάση Λιακόπουλο & Χρυσαυγή Δριτσά – Λαφατζή για την εκλογή τους καθώς επίσης και σε όλους τους συν-υποψηφίους μου που αποτέλεσαν ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο.

Παράλληλα οφείλω να Ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία είτε επέλεξαν να ψηφίσουν τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα είτε όχι,

Η Πιερία και η Περιφέρεια μας έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις τα επόμενα χρόνια και οφείλουμε όλοι μας να βοηθήσουμε στην επίτευξη τους, δεν περισσεύει κανένας.

Σας Ευχαριστώ όλους !!!

Δημήτρης Κουσκουρίδης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας

Συνδυασμός «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα