Θωμάς Αναστασιάδης: Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μου στο καλό που μου κάνατε

Πολιτική

Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μου στο καλό που μου κάνατε. Η συγκινητική σας στήριξη, με γεμίζει με ευθύνη και νιώθω υποχρεωμένος να σας το ανταποδώσω με την δουλειά μου.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω του φίλους που «εκτέθηκαν» δίπλα μου από το πρώτο λεπτό, αγνοώντας συνέπειες. Αυτοί είναι και οι άνθρωποι που ζητώ να γίνουν οι πιο αυστηροί κριτές της νέας διοίκησης.

Ξεχωριστή αναφορά οφείλω στην οικογένειά μου, που με πάθος μπήκε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και με βοήθησε όσο κανείς.
Θα ήταν παράληψή μου να μην συγχαρώ τους συνυποψήφιους, όλων των συνδυασμών που έκαναν έναν τίμιο αγώνα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις κόρες μου και την γυναίκα μου που ήταν εκεί νυχθημερόν στηρίζοντας τον αγώνα μου.

Οι άνθρωποι του Δήμου Κατερίνης μπορούν να συγχωρήσουν τα πάντα, εκτός από την αλαζονεία και την εκδικητικότητα. Αυτό είναι ένα μάθημα για όλους εμάς που θα βρισκόμαστε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Η ισχυρή εντολή που έλαβε ο Δήμος Πρότυπο μας δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και συνάμα την υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά, ταπεινά και με ειλικρίνεια.

Θα είμαστε η διοίκηση ΟΛΩΝ των δημοτών. Σήμερα είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι. Για το καλό της πόλης, για το καλό των χωριών μας.
Απο 1 Ιανουαρίου, με τον Δήμαρχο μας Γιάννη Ντούμο θα δώσουμε τα πάντα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Θωμάς Αναστασιάδης