Θανάσης Λιακόπουλος: Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς, τα συγχαρητήρια και μία υπόσχεση

Πολιτική

Την Κυριακή οι Πιεριείς ψήφισαν για τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, στέλνοντας μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Τους ευχαριστώ για την προσέλευσή τους στις κάλπες.

Αν μπορούσα, θα άνοιγα την αγκαλιά μου για να χωρέσει όλες και όλους τους 12.000+ συμπολίτες μου που με τίμησαν με τον σταυρό τους! Η ψήφος τους είναι για μένα τεράστια τιμή και ευθύνη και υπόσχομαι με τα έργα μου να αποδείξω πως την άξιζα!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον βράχο μου, τη γυναίκα μου που υπερέβαλλε εαυτόν στο πλευρό μου, καθώς και στην ομάδα των συνεργατών και στελεχών που συντάχθηκαν μαζί μου, τιμώντας με ως άνθρωπο πρώτα και μετά ως υποψήφιο.

Η χαρά μου είναι μεγάλη για τη νίκη του συνδυασμού μας και την καθολική επικράτηση του άξιου Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα, που θα συνεχίσει να παράγει έργο για τα επόμενα 5 χρόνια, πλέον και με εμένα στο πλευρό του.

Σε αυτές τις εκλογές είχα την τιμή να είμαι μέλος ενός αξιόλογου ψηφοδελτίου, με προσωπικότητες και στελέχη μεγάλης αξίας. Όλοι μαζί δώσαμε τον πολιτικό μας αγώνα με ευπρέπεια, ήθος και υψηλό επίπεδο, κάτι για το οποίο τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω.

Συγχαρητήρια στη Σοφία Μαυρίδου για την επανεκλογή της, στη Χρυσαυγή Δριστά για τη δικιά της εκλογή αλλά και σε όλη μας την ομάδα που αγωνιστήκαμε για να φτάσει το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα σε κάθε πολίτη. Οι εκλογές τελείωσαν. Από εδώ και πέρα είμαι εδώ για να δουλέψω μαζί τους, να συνθέσουμε, να συνεργαστούμε και να λύσουμε προβλήματα.

Έκανα το βήμα προς τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης μόλις πριν περίπου 5 μήνες και με την αγάπη σας έφτασα στους 12.000+ σταυρούς. Ό,τι και αν ψηφίσατε την Κυριακή, σας υπόσχομαι ότι τα επόμενα 5 χρόνια θα είμαι στο πλευρό σας, με ουσία, έργα, ανθρωπιά και αληθινό σεβασμό.

Η δουλειά για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών σε κάθε σημείο της Πιερίας ξεκινάει!

Ευχαριστώ από καρδιάς!

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος

Συνδυασμός «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα