Πολυπληθείς συγκεντρώσεις του Γιάννη Ντούμου στις συνοικίες Εθνικού Σταδίου και Σ.Σταθμού

Πολιτική

* Γιάννης Ντούμος: «Ξεκίνησα μόνος, σήμερα όμως είμαστε πάρα πολλοί! Και θα μετρηθούμε τη βραδιά της μεγάλης νίκης»!

* Από την επόμενη μέρα, τελειώνουν τα σκάνδαλα και τα χαμένα έργα στον Δ.Κατερίνης και οργανώνεται ένας πρότυπος Δήμος, με εργατικότητα, τεχνογνωσία και διορατικότητα

Όσο πλησιάζει η Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου, η ημέρα δηλαδή που οι δημότες της Κατερίνης θα επισφραγίσουν την απόφασή τους για το μέλλον της πόλης, των χωριών και του παραλιακού μετώπου του δήμου, ολοένα συσπειρώνονται οι πολίτες γύρω από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Δήμος Πρότυπο» διατρανώνοντας την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιάννη Ντούμου.

Αυτό φαίνεται καθημερινά στις επαφές που έχει ο Γιάννης Ντούμος με τους δημότες, είτε στο γραφείο του και στο εκλογικό του κέντρο, είτε στους δρόμους, στην αγορά, στις υπηρεσίες και στους χώρους εργασίας τους, είτε στους χώρους αναψυχής, στα στέκια νεολαίας, στα χωριά και στις παραλίες, αλλά και στις ανοιχτές συγκεντρώσεις που, το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιεί στις συνοικίες.

Το βράδυ της Τετάρτης 4/10, ο Γιάννης Ντούμος ευχαρίστησε, από τα βάθη της καρδιάς του, τους δημότες που παρακολουθούσαν τις ομιλίες του στις συνοικίες του Εθνικού Σταδίου και του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, διαβεβαιώνοντάς τους ότι αυτή την εμπιστοσύνη θα την τιμήσει στο ακέραιο ως αυριανός Δήμαρχος Κατερίνης.

«Ξεκίνησα μόνος αλλά σήμερα είμαστε πολλοί! Πάρα πολλοί! Και θα μετρηθούμε την 8η Οκτωβρίου! Τη βραδιά της μεγάλης νίκης!», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο».

Αναφερόμενος στο πώς θέλει να διοικηθεί ο Δήμος Κατερίνης από τη νέα περίοδο, έκανε λόγο για εργατικότητα, τεχνογνωσία και διορατικότητα ως το τρίπτυχο της επιτυχίας, με στόχο να γίνει ο Δήμος ένα πραγματικό πρότυπο και ένα θετικό παράδειγμα, για το καλό των δημοτών και του τόπου.

Τόνισε δε ότι η σημερινή αρνητική πορεία του Δήμου θα σταματήσει την επόμενη ημέρα, επισημαίνοντας ότι είναι θλιβερό να βλέπει και να ακούει κάποιος για έργα που απεντάχθηκαν ή που καρκινοβατούν, για εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, για απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ σε λίγους και ημετέρους, για σκανδαλώδεις υποθέσεις σε βάρος του δήμου και των δημοτών.

«Ο Γιάννης Ντούμος την επομένη των εκλογών θα είναι δήμαρχος όλων των δημοτών! Όχι μόνο όσων θα μας ψηφίσουν! Τέρμα οι διχαστικές λογικές! Ενωμένοι θα χτίσουμε το μέλλον μας! Από τις 9 Οκτωβρίου και μετά θα πορευτούμε όλοι μαζί!», φώναξε με όλη τη δύναμη της ψυχής του ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο».

Και κλείνοντας τις ομιλίες του κάλεσε τους δημότες να μη σταματούν, μέχρι την τελευταία στιγμή, να στέλνουν το μήνυμα της νίκης και της αλλαγής σε κάθε σπίτι! Πόρτα – πόρτα, διαβεβαιώνοντας: «Και να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι δική μας»!