Μήνυμα Γιάννη Ντούμου για την παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικών: «Καλώ, από τώρα, τους εκπαιδευτικούς να με θεωρούν ως πολύτιμο συμπαραστάτη του έργου τους»

Πολιτική

Με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα προς τιμήν των εκπαιδευτικών, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

«Σήμερα, 5 Οκτωβρίου 2023, η παγκόσμια κοινότητα τιμά το πρόσωπο και το έργο των εκπαιδευτικών, δηλαδή των νηπιαγωγών, των δασκάλων και των καθηγητών που καθημερινά εργάζονται και κοπιάζουν ώστε τα παιδιά μας όχι μόνο να μαθαίνουν γράμματα αλλά και να αποκτούν ήθος, δηλαδή να μορφώνονται πραγματικά.

Επειδή διετέλεσα εκπαιδευτικός, γνωρίζω τις χαρές αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί μας μέσα και έξω από τη σχολική κοινότητα.

Και πράγματι, αποτελεί χαρά για τους εκπαιδευτικούς να καταθέτουν την ψυχή τους για να μορφώσουν τα παιδιά μας και να τα κάνουν χρήσιμους αυριανούς πολίτες. Κι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά, τέτοιους χρήσιμους πολίτες θέλουμε, ώστε με τη συνεργασία τους να πάει ο τόπος κάποια βήματα μπροστά.

Υπάρχουν όμως και προβλήματα κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού τους έργου, τα οποία, όσοι μπαίνουμε στα κοινά, καλούμαστε να δίνουμε πραγματικές και δημιουργικές λύσεις προς όφελος όλων.

Γι’ αυτό και διαβεβαιώνω τους προϊσταμένους της εκπαίδευσης, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων αλλά και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς ότι όταν, με το καλό και με την ψήφο των δημοτών, αναλάβω καθήκοντα Δημάρχου στον Δήμο Κατερίνης, θα συνεργαστώ μαζί τους.

Συγκεκριμένα, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε να διευκολύνω το έργο τους, πάντοτε βέβαια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου. Τους καλώ, από τώρα, να με θεωρούν ως πολύτιμο συμπαραστάτη του πολύ χρήσιμου έργου τους.

Γιάννης Ντούμος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Επικεφαλής του Συνδυασμού

«Δήμος Πρότυπο»