Συνάντηση του υποψ. Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Πέτρου Κιάφα, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας

Πολιτική


Τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, κ. Γεώργιο Κουκουσέλα, επισκέφθηκε ο υποψ. Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας, στο πλαίσιο χρήσιμων επαφών του με εκπροσώπους φορέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Δίου-Ολύμπου και είναι στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Ο Πέτρος Κιάφας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κουκουσέλα για τη συνάντηση αυτή, είπε στον Αστυνομικό Διευθυντή ότι εφόσον, με το καλό και με την ψήφο των δημοτών, αναδειχθεί Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, θα έχει δημιουργική συνεργασία μαζί του για θέματα κοινού ενδιαφέροντος προς όφελος των πολιτών αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών κατά την τουριστική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουκουσέλας εξέφρασε τις δικές του ευχαριστίες προς τον κ. Κιάφα για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του, τονίζοντας ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας τιμά πάντοτε την αποστολή της που είναι η προστασία των πολιτών. Και πρόσθεσε λέγοντας ότι μια καλή συνεργασία δίνει και θα συνεχίσει να δίνει πάντοτε λύσεις σε θέματα και προβλήματα που κάθε φορά ανακύπτουν.

Τέλος, ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα, καλή επιτυχία.