Επίσκεψη Γιάννη Ντούμου και υποψ. Συμβούλων του στο Δημαρχείο Κατερίνης

Πολιτική

Γιάννης Ντούμος: «Στον Δ.Κατερίνης έρχομαι για να συνεργαστώ με όλους τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, για το καλό του Δήμου και των Δημοτών»

Τη διαβεβαίωση Γιάννη Ντούμου ότι ερχόμενος στον Δ.Κατερίνης δεν πρόκειται να αφαιρέσει αλλά για να προσθέσει, δεν πρόκειται να διχάσει αλλά να ενώσει, έδωσε στους υπαλλήλους του Δήμου, σήμερα το πρωί (Τετάρτη 4/10/2023), ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο», συνοδευόμενος από στελέχη του – υποψηφίους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο Γιάννης Ντούμος είπε στους δημοτικούς υπαλλήλους να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που, τώρα τελευταία και για προεκλογικούς λόγους, έντεχνα διασπείρουν κάποιοι ότι εκείνος ως Δήμαρχος θα είναι δήθεν «ο λύκος ο κακός» που έρχεται για να προκαλέσει προβλήματα σε βάρος των υπαλλήλων του Δήμου.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο» διαβεβαίωσε ότι, ως ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης, θα συνεργαστεί με τους Δημοτικούς Υπαλλήλους προκειμένου, αφενός μεν να λειτουργεί εσωτερικά ο Δήμος Κατερίνης ως πρότυπος Δήμος, αφετέρου για να εξυπηρετούνται οι Δημότες με τον καλύτερο τρόπο, ώστε συνολικά να πάει ο τόπος μπροστά.

Στην πλειοψηφία τους οι Δημοτικοί Υπάλληλοι της Κατερίνης υποδεχόμενοι τον Γιάννη Ντούμο, εξέφρασαν τη χαρά τους για την επίσκεψή του στον Δήμο και του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία». Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ντούμος απαντώντας στις ευχές τους, τους ευχαριστούσε θερμά και τους διαβεβαίωνε ότι η επιτυχία του θα έρθει και με τη δική τους βοήθεια, για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.

Η πρωινή περιοδεία του Γιάννη Ντούμου στον Δήμο ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΥΑ Κατερίνης, όπου και οι εκεί υπάλληλοι αντιμετώπισαν πολύ θετικά την παρουσία του επικεφαλής του Συνδυασμού, «Δήμος Πρότυπο», στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δ.Κατερίνης.