Επίσκεψη του Γιάννη Ντούμου στο Κέντρο Υγείας και ΤΟΜΥ: «Η υγεία το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου»

Πολιτική Υγεία

  Συνεχίζοντας τον κύκλο  ενημερωτικών συναντήσεων με φορείς και υπηρεσίες της Κατερίνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος συνοδευμένος από υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, επισκέφθηκε διαδοχικά το Κέντρο Υγείας και την 4η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Κατερίνης.

  Συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο δομών υγείας της πόλης, καθώς και με εξυπηρετούμενους πολίτες, συνομίλησε και πληροφορήθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους φορείς υγείας, με κυρίαρχα την έλλειψη ιατρών, ιατρικών υλικών και βοηθημάτων, καθώς και για την αναγκαιότητα συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων.

  Τον κ. Ντούμο ενημέρωσε διεξοδικά για τα θέματα του Κέντρου Υγείας Κατερίνης, σε συνδυασμό με τη λειτουργική συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, η αναπληρώτρια διευθύντρια, ιατρός Ουρανία Γκιάτα παρουσία στελεχών του ιδρύματος. Στη συνέχεια ο κ. Ντούμος περιόδευσε και στην γειτνιάζουσα υπηρεσία της 4ης Τοπικής Μονάδας Υγείας. 

  Ο κ. Ντούμος επισήμανε ότι παρά του γεγονότος ότι οι υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανήκουν στο κράτος, ο Δήμος Κατερίνης οφείλει να είναι υποστηρικτής του έργου της δημόσιας υγείας με παρεμβάσεις όπου είναι εφικτό, πάντα με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

  Σε δήλωσή του ο κ. Ντούμος, απευθυνόμενος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δομών υγείας, τόνισε: « Να θεωρήσετε τη συνεργασία μας δεδομένη. Θα ανταποκριθούμε όταν και όποτε μας χρειάζεστε. Σας συγχαίρουμε για το ότι παρά τις ελλείψεις, υπηρετείτε με συνέπεια τους συμπολίτες μας και ασφαλώς τιμάτε το ιατρικό σας λειτούργημα.

  Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο και παράγοντας που καθορίζει την φυσική, ψυχολογική και πνευματική μας κατάσταση και παράγοντας βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των ατόμων.

  Σας ευχαριστούμε και για τις ευχές σας για επιτυχία του συνδυασμού μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές»