Ο Γιάννης Ντούμος στο Ειδικό Σχολείο Κατερίνης: «Θεάρεστο και αξιέπαινο το έργο του»

Κοινωνία Πολιτική

  Με την ιδιαίτερη ευαισθησία που τον διακρίνει σε θέματα των συνανθρώπων μας των ειδικών αναγκών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος με την συνοδεία συνεργατών του επισκέφθηκε  και ενημερώθηκε στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Κατερίνης.

  Τον υποδέχτηκε η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου, Σύλβια Δεληγιαννίδου, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Μιχάλη Τσιφοδήμο και στελεχών της εκπαίδευσης.

  Η κ. Δεληγιαννίδου ανέπτυξε εμπεριστατωμένα τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας του σχολείου, αναφέρθηκε στο κοινωνικό και εκπαιδευτικό του ρόλο, γνωστοποίησε την αναγκαιότητα συντήρησης του κτιρίου και στην αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας υπολογιστών και του δικτύου και τόνισε: «Ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία και ακόμα αποδοτικότερη με τη Δημοτική μας Αρχή. Σας εύχομαι επιτυχία στην εκλογική σας προσπάθεια.»

  Ο κ. Ντούμος απαντώντας και εκθειάζοντας την προσφορά του Ειδικού Σχολείου, επισήμανε: « Πραγματοποιείτε ένα Θεάρεστο έργο το οποίο απαιτεί σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και ευαισθησία. Δέχεστε παιδιά σε μια κομβική ηλικία και σε συνεργασία με τις οικογένειές τους συμβάλλετε να αναπτύξουν τα γνωστικά τους επίπεδα.

????????????????????????????????????

  Σε τέτοιες σχολικές μονάδες είναι αναγκαίος και ο εθελοντισμός για να ενισχυθεί η προσφορά σας. Από πλευράς Δήμου είναι μονόδρομος η υποστήριξη και η συνεργασία. Η συμβολή μας σε θέματα συντήρησης και υλικοτεχνικής υποδομής θα πρέπει να είναι αδιάλειπτη.

  Στο ζητούμενο της προσθήκης υπολογιστών και τεχνικής υποστήριξης στο διαδίκτυο, οι συνεργάτες του συνδυασμού θα το επιληφθούν και θα δώσουν άμεση λύση.

 Σας συγχαίρω για το έργο σας σε έναν τομέα που με διακρίνει ιδιαίτερη ευαισθησία. Είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και τις ευχές σας»