Συγκεντρώσεις νίκης του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο», στον Τρίλοφο, τον Άνω Αγιάννη και τη Γανόχωρα – Γιάννης Ντούμος: Αυτοί, χάνουν πανηγυρικά! Εμείς θα είμαστε οι νικητές των εκλογών!

Πολιτική

«Αυτοί χάνουν! Και μάλιστα, πανηγυρικά! Γι’ αυτό και λασπολογούν! Εμείς λοιπόν θα είμαστε οι νικητές των εκλογών, όχι γιατί το θέλω μόνο εγώ αλλά κυρίως γιατί το θέλετε όλοι εσείς!», φώναξε, με όλη τη δύναμη της ψυχής του, ο επόμενος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, μιλώντας στους δημότες του Τριλόφου, του Άνω Αγιάννη και της Γανόχωρας.

Ήταν τρεις συγκεντρώσεις με μέγα πλήθος κόσμου αλλά και πάθος, με χειροκροτήματα, με επευφημίες, με συνθήματα όπως: «Ντούμο προχώρα, κι άλλαξέ τα όλα»! Ο Γιάννης Ντούμος μιλώντας, με τον αέρα της νίκης πλέον, διαβεβαίωσε τους δημότες ότι μια καινούργια μέρα ξημερώνει για την Κατερίνη, για την πόλη, για τις παραλιακές περιοχές της αλλά και για τα χωριά της.

Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής, η ώρα των έργων και της δράσης, της ισόρροπης ανάπτυξης, της ανάπτυξης με δικαιοσύνη, για το καλό όλων. Γιατί, όπως τόνισε, σήμερα στην περιφέρεια της Κατερίνης δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε για να αλλάξει η ζωή των κατοίκων.

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο Γιάννης Ντούμος μίλησε και για την προσπάθεια κάποιων γνωστών-αγνώστων οι οποίοι προσπαθούν, χρησιμοποιώντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας, να σπιλώσουν το όνομά του και να αμαυρώσουν την προσπάθειά του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το τελευταίο διάστημα, που προφανώς έχουν αντιληφθεί ότι χάνουν και μάλιστα πανηγυρικά, συνεχίζουν ακόμη πιο ενορχηστρωμένα! Οι πρακτικές τους όμως είναι η παραδοχή της ήττας τους! Αφού δεν κατάφεραν να μας πείσουν ότι μπορούν να διοικήσουν, αφού απέτυχαν να δημιουργήσουν μια νέα πειστική πρόταση, αφού συνειδητοποιήσαν ότι ο κόσμος δεν τους θέλει άλλο, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ό,τι πιο κοντινό έχουν στη φύση τους· το ψέμα και τη λάσπη! Δεν θα τους ακολουθήσουμε! Εξάλλου, όπως μπορεί ο καθένας»!

Και στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Γιάννης Ντούμος κάλεσε τους δημότες να είναι παρόντες στη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κατερίνης (Τρίτη 3/10) όπου θα επιβεβαιωθεί η νίκη του, μια νίκη η οποία θα επισφραγιστεί στην κάλπη των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.