Δυνατές συγκεντρώσεις Κουκοδήμου σε Καταφιώτικα, Μυλαύλακο-Παράδεισο και Περίσταση-Το σπουδαιότερο «μετάλλιο» μου, είναι η αγάπη σας!

Πολιτική

Συγκινησιακά φορτισμένες, οι χθεσινές συγκεντρώσεις του Κώστα Κουκοδήμου σε συνοικίες της πόλης και στην κοινότητα Περίστασης. Ο Δήμαρχος Κατερίνης πραγματοποίησε ομιλίες σε Καταφιώτικα, Μυλαύλακο Παράδεισο και Περίσταση  όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

ΜΥΛΑΥΛΑΚΟ -ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Μια ιδιαίτερη συγκέντρωση για τον Δήμαρχο Κατερίνης οργάνωσαν οι κάτοικοι σε  Μυλαύλακο Παράδεισο το απόγευμα της Τετάρτης. Τον υποδέχθηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, με ποντιακή λύρα και τραγούδια, μετατρέποντας σε γιορτή την προγραμματισμένη ομιλία του στην περιοχή, ενώ ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ήταν η υποδοχή που του επεφύλαξε ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Παναγιώτης Σατσίδης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης φανερά συγκινημένος, μίλησε για τη γειτονιά που τον αγάπησε και τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε πως σε όποια κοινότητα της Κατερίνης έχει επισκεφθεί και σε κάθε συνοικία της πόλης νιώθει την αγάπη του κόσμου. «Αυτό που νιώθω κάθε φορά είναι πολύ δυνατό. Μου χαρίσατε το σπουδαιότερο μετάλλιο μου! Την αγάπη σας», είπε ο Κώστας Κουκοδήμος.

ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ

Στα Καταφιώτικα ο Κώστας Κουκοδήμος άνοιξε την ομιλία του ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη που διαχρονικά του δίνουν, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε τις παρεμβάσεις που έγιναν στην περιοχή αλλά και τα έργα που θα υλοποιηθούν στην επόμενη δημοτική περίοδο.

ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Με μια εξίσου εντυπωσιακή συγκέντρωση στην κοινότητα Περίστασης έκλεισε τις ομιλίες του ο Δήμαρχος Κατερίνης το βράδυ της Τετάρτης. Μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή και δυνατές στιγμές για τον Κώστα Κουκοδήμο που μίλησε για το έργο της διοίκησής του, για την σκληρή δουλειά που απέδωσε καρπούς με μεγάλες χρηματοδοτήσεις και την αναγνώριση του Δήμου μας στο πανελλήνιο.