Γιάννης Ντούμος: «Τα ψέματα και οι κούφιες υποσχέσεις τελειώνουν! Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα της Αλήθειας»

Πολιτική

Σε πανηγυρικό κλίμα οι ομιλίες του Γιάννη Ντούμου στην Τραπεζούντα και τη Χράνη

Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στις εκδηλώσεις – ομιλίες του Γιάννη Ντούμου στις περιφερειακές Κοινότητες της Κατερίνης. Ζώντας έντονα το κλίμα που επικρατεί στα χωριά αλλά και στην πόλη, οι πολίτες τον θεωρούν βέβαιο νικητή των εκλογών, γι’ αυτό και τον προσφωνούν πλέον ως Δήμαρχο Κατερίνης!

Αυτό το κλίμα επικράτησε και στις χθεσινές μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος στην Κοινότητα της Τραπεζούντας και στον οικισμό της Κατερίνης, τη Χράνη.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ντούμος, εισπράττοντας την πολύ μεγάλη αγάπη των συμπολιτών του, όχι μόνο τους ευχαριστεί από καρδιάς αλλά και δεσμεύεται ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι και πάλι κοντά τους ώστε να μπουν οι βάσεις για μια μελετημένη, ισόρροπη και ποιοτική ανάπτυξη παντού.

«Τα ψέματα και οι κούφιες υποσχέσεις θα πρέπει να τελειώνουν κάποτε! Και θα τελειώσουν! Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα της αλήθειας! Δίνουμε τη μάχη των ιδεών και του οράματός μας, που θέλει έναν Δήμο Πρότυπο όχι μόνο στην πόλη αλλά και στα χωριά μας!», επισήμανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.

Εξήγησε όμως ότι για να επέλθει αυτή η περιπόθητη «ανάπτυξη παντού», είναι πρωτίστως ανάγκη να νοικοκυρευτεί ο Δήμος προκειμένου να ωφελούνται όλοι οι δημότες και όχι οι ημέτεροι

«Σας διαβεβαιώνω ότι, για εμάς, η διαχείριση των οικονομικών του Δήμου θα διέπεται από κάποιες βασικές δημοσιονομικές αρχές· τη χρηστή οικονομική διαχείριση, την υπευθυνότητα και τη λογοδοσία, τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια. Το λέω συνεχώς και θα το ξαναπώ. Θα σεβαστούμε τα χρήματα των δημοτών όπως σεβόμαστε τους προσωπικούς μας κόπους!», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ντούμος.

Στο κλείσιμο των δύο εκδηλώσεων, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους κατοίκους να έρθουν στη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει στην Κατερίνη, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου. «Η νίκη θα είναι δική μας, όχι γιατί το θέλω μόνο εγώ αλλά κυρίως γιατί το θέλετε εσείς!», είπε ο Γιάννης Ντούμος εν μέσω βροχής χειροκροτημάτων.