Ενημερωτική επίσκεψη του Γιάννη Ντούμου στον Συνεταιρισμό Ξυλουργών Πιερίας

Επαγγελματίες Πολιτική

Συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών επαφών, συναντήσεων και επισκέψεων σε παραγωγικούς φορείς της Κατερίνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφθηκε τον Συνεταιρισμό Ξυλουργών Πιερίας.

Έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Σταύρο Μαυρόπουλο, τον διευθυντή Ευάγγελο Γκέκα, τον νομικό σύμβουλο, Ιωάννη Καπέτα και τον υπεύθυνο λογιστηρίου Βασίλειο Τερζίδη.

Ο κ. Μαυρόπουλος στην ενημέρωσή του, γνωστοποίησε την πορεία των εργασιών, τα επιχειρηματικά ανοίγματα, τα σημερινά δεδομένα της αγοράς και τη συμβολή του Συνεταιρισμού στην οικονομία του Νομού. 

Επισήμανε μάλιστα, με λύπη, ότι ο Δήμος Κατερίνης δεν υπήρξε ποτέ πελάτης του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας.

Ο Γιάννης Ντούμος, ως γνώστης της επιχειρηματικότητας, ζήτησε να πληροφορηθεί για τα επιχειρησιακά σχέδια, για την ποικιλία των προϊόντων που εμπορεύεται ο Συνεταιρισμός καθώς και για το μερίδιο που κατέχει στον πίνακα των οικονομικών μεγεθών της Πιερίας.

«Βασική μας αρχή είναι η υγιής συνεργασία με τους επαγγελματίες  της πόλης, με επίτευξη συμφωνιών που δεν ζημιώνουν τον Δήμο και δεν σπαταλούν τα χρήματα των δημοτών, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος.

Αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τα στελέχη του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας για το παραγωγικό τους έργο, στη συνέχεια ο κ. Ντούμος συνομίλησε με το προσωπικό και με πελάτες, δεχόμενος τις εγκάρδιες ευχές όλων για την επιτυχία του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Τέλος, γνωστοποίησε την αναγκαιότητα παρεμβάσεων στον διπλανό χώρο του β΄ Κοιμητηρίου, όπου οι συχνές πλημμύρες προκαλούν πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους λειτουργικούς χώρους του φορέα των Ξυλουργών.