Δυναμική εμφάνιση και θερμή υποδοχή Ντούμου σε Παλαιό Κεραμίδι και Εξοχή

Πολιτική

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Παλαιού Κεραμιδίου και της Εξοχής στον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο, ο οποίος ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 11/9 τις περιφερειακές ομιλίες στις τοπικές κοινότητες του δήμου Κατερίνης, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

“Περπάτησα όλα τα χωριά. Ένα προς ένα. Μίλησα με κατοίκους, με τους αγρότες, με τις νοικοκυρές, με μαθητές και με λύπη μου διαπίστωσα ότι ακόμα όλοι περιμένουν τα αυτονόητα.

Καθαρό νερό για τα σπίτια μας, άφθονο νερό για τις καλλιέργειές μας, ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι προς τα χωράφια, καθαριότητα και ευπρεπισμός” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ντούμος και ξεκαθάρισε: 

“Είμαι εδώ για να εγγυηθώ ότι ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ θα γίνουν ΠΡΑΞΗ! Ότι τα χωριά μας δεν θα ζουν στη σκιά της πόλης!”

Ο Γιάννης Ντούμος τόνισε ακόμη ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ είναι η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας του δήμου.

“Θα είναι προσωπική μου αποτυχία αν δεν καταφέρω να αλλάξω αυτή την αδικία που υφίστανται τα χωριά μας σε σχέση με το κέντρο του δήμου” ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τόσο στο Παλαιό Κεραμίδι όσο και στην Εξοχή ο κ. Ντούμος αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ για κάθε περιοχή και αποδείχθηκε άριστος γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των κατοίκων οι οποίοι αμέσως μετά έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να του εκφράσουν τη στήριξή τους.

Αναφερόμενος δε στους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της περιοχής ο Γιάννης Ντούμος τόνισε με έμφαση: “Εμπιστευτείτε τους γιατί  αξίζουν και γιατί η δική μας διοίκηση θα δώσει ουσιαστικό λόγο στα τοπικά συμβούλια. Η φωνή τους θα γίνεται σεβαστή και θα ακούγεται στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης”.

Οι επισκέψεις-ομιλίες της Τρίτης 12-9-2023

  Το πρόγραμμα των επισκέψεων-ομιλιών του  υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, σήμερα Τρίτη:

  Ώρα 19:30 Έλαφος-καφέ de facto

  Ώρα 21:00 Καταλώνια-καφενείο Γαλάνη.