Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος στους Αγιασμούς των Σχολείων

Κοινωνία Πολιτική

Σε Αγιασμούς Σχολείων της Κατερίνης παρέστη και τίμησε με την παρουσία του την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ.

Ο κ. Ντούμος επισκέφθηκε σειρά σχολικών μονάδων της πόλης, συνομίλησε, ενημερώθηκε για τα λειτουργικά θέματα της παιδείας και αντάλλαξε ευχές με εκπαιδευτές, γονείς και κηδεμόνες καθώς και με μαθήτριες και μαθητές.

Επισκέφθηκε τα σχολικά συγκροτήματα της Κατερίνης, 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο, καθώς και το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ, όπου έγινε δεκτός τόσο από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Γεώργιο Μακρή και τους διευθυντές, Άννα Δεληγιαννίδου και Ιωάννη Παντελίδη (3ο-4ο Γυμνάσιο-Λύκειο), Μαρία Κοκκίνου και Αθανάσιο Καρακούση (1ο-2ο ΕΠΑΛ) καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Με το πέρας των επισκέψεων και την έκφραση ευχών, ο κ. Ντούμος, δήλωσε: «Είμαστε κοντά και δίπλα στην σχολική κοινότητα της πόλης μας για να παράσχουμε όλα τα εφόδια που χρειάζεται αλλά και να συμβάλουμε στο να αποκτήσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές τις απαραίτητες και σημαντικές γνώσεις, να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, να διευρύνουν το νου και τη σκέψη τους.

Όλα δηλαδή αυτά τα αναγκαία εφόδια για τη μετέπειτα εκπαιδευτική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Από τη δική μου πλευρά αλλά και των συνεργατών μου, σας γνωστοποιώ ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να απολαμβάνει η μαθητική οικογένεια και των δύο βαθμίδων τις ιδανικές συνθήκες για μια παραγωγική χρονιά, αλλά και για να κατακτήσουν τους υψηλούς στόχους που  παρέχει η μόρφωση. Θα είμαστε διαρκώς με όλες μας τις δυνάμεις, κοντά και δίπλα σε εκπαιδευτές, γονείς-κηδεμόνες, παιδιά.

Σας μιλώ και με την παλιά μου ιδιότητα, καθότι διετέλεσα και εγώ στο παρελθόν εκπαιδευτικός και γνωρίζω πολύ καλά τα θέματα της παιδείας.

Η σημερινή πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί το ξεκίνημα και την αρχή για μια διαδρομή όπου οι νέοι μας θα αποκτήσουν εμπειρίες, γνώσεις, ερεθίσματα στις προκλήσεις των καιρών.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, ελπιδοφόρα με πολλές επιτυχίες και υγεία».