Ο Γιάννης Ντούμος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού παρέδωσαν τη συγκεντρωθείσα βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς

Κοινωνία Πολιτική

Η προ τριημέρου έκκληση του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ για τη συγκέντρωση βοηθείας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ήταν άμεση και μάλιστα με σημαντικότατο αριθμό προσφορών.

Τόσο ο κ. Ντούμος όσο οι υποψήφιοι σύμβουλοι αλλά και η κοινωνία της Κατερίνης, ανταποκρίθηκαν στην πανανθρώπινη πρωτοβουλία και πρόσφεραν απαραίτητα είδη που θα ανακουφίσουν τους πληγέντες.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, τα προσφερόμενα είδη συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και την επόμενη κιόλας ημέρα παραδόθηκαν στον τόπο συγκέντρωσης, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, έδρα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας, όπου οι εθελοντές του αξιέπαινου φορέα, τα κατανέμουν, τα συσκευάζουν και στη συνέχεια θα τα προωθήσουν στις προτεινόμενες πληγείσες περιοχές.

Ο κ. Ντούμος συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού, μετέφεραν και παρέδωσαν τη συγκεντρωθείσα βοήθεια στον συντονιστή της Ομάδας, Ηλία Τσολακίδη, ο οποίος υποδέχθηκε και ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης και τα μέλη του συνδυασμού για την προσφορά, επισήμανε το αξιέπαινο και γρήγορο της πρωτοβουλίας, ελπίζοντας όπως τόνισε να βρεθούν μιμητές και από άλλους φορείς.

Αναφέρθηκε στην πληθώρα των προσφορών του συνδυασμού και στη συνέχεια προέβη στην ενημέρωση των τρόπων που εφαρμόζει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης για την ορθή κατανομή και διακίνηση της βοήθειας, ακολουθώντας το αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινης βοήθειας.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, συνεχάρη τον κ. Τσολακίδη και την Ομάδα Δράσης για το κοινωνικό και όχι μόνο έργο, τις παρεμβάσεις που υλοποιούν για την προστασία του περιβάλλοντος, τη  στήριξη που παρέχουν στις ευάλωτες ομάδες και γενικά για το παραγωγικό πεδίο των δραστηριοτήτων τους.

Στην τοποθέτηση του Ηλία Τσολακίδη, που είπε: «Γιάννη μου, αυτή την κοινωνική πολιτική με την οποία πορεύεσαι, αύριο που θα είσαι Δήμαρχος της πόλης θέλω να τη συνεχίσουμε», ο Γιάννης Ντούμος, απάντησε: «Ηλία μου ανταποκριθήκαμε γρήγορα σε αυτή την προσπάθεια που κάνεις για να υποστηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες ώρες. Να υπολογίζεις ότι θα είμαι δίπλα σου, αρωγός πάντα στις παραγωγικές σου δράσεις και πρωτοβουλίες. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια».