Η “Υπέρβαση” κατέθεσε συνδυασμό για τον Δήμο Κατερίνης – Επικεφαλής ο Σωτήρης Τριανταφύλλου (Βίντεο)

Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης ψηφοδελτίου για τον νέο δημοτικό συνδυασμό “Υπέρβαση” για τον Δήμο Κατερίνης , με επικεφαλής τον Σωτήρη Τριανταφύλλου. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που συγκροτείται από άξιους, ικανούς και με διάθεση για προσφορά συμπολίτες μας .

Τι είναι όμως η Υπέρβαση; Η Υπέρβαση είναι πράξη. Πράξη αναγκαία και χρήσιμη. Πολιτική και Κοινωνική. Δημιουργήθηκε, συγκροτήθηκε και πορεύεται αυτοδιοικητικά, διεκδικώντας να βγάλει την κοινωνία από το ακραίο δίλημμα.
Το μη χείρον βέλτιστον, δεν είναι λύση.
Λύση είναι, να αγωνιστούμε για έναν δήμο με ίσες ευκαιρίες, ευήκοα ώτα και ανοιχτά μάτια. Να εξελίξουμε την Κατερίνη, μελετημένα, μεθοδικά και βιώσιμα, σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Προσιτή, ανθρώπινη. Που θα πρωτοπορεί, θα μιμείται τα καλά παραδείγματα άλλων δήμων και θα γίνεται η καλή είδηση .

Λύση είναι, να αποκτήσουμε καλλικρατική συνείδηση, δίνοντας στις κωμοπόλεις και στα χωριά του Δήμου την προσοχή, τη σημασία και την αξία που τους πρέπει. Να δώσουμε προοπτική στους ανθρώπους που μοχθούν σήμερα και για τη νέα γενιά που οραματίζεται το μέλλον .

Με παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την βελτίωση της καθημερινότητας, με πρωτοβουλίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη, με υποδομές και καθοδήγηση για υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες , με συμβουλευτική και υπεραξία στην καλλιεργημένη γη, για ισόρροπη ανάπτυξη με κανόνες για όλους.

Η Υπέρβαση, ήρθε για να μείνει. Με αφετηρία το σήμερα και ορίζοντα το μέλλον. Σκοπός της, να εκπροσωπήσει μάχιμα τον ρόλο που θα της ανατεθεί την 8η Οκτωβρίου 🗓.

Δείτε το video της παρουσίασης εδώ

Βρείτε μας στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/ypervasikaterini/

Instagram: https://www.instagram.com/ypervasikaterini

Email: ypervasikaterini@gmail.com