Σειρά συσκέψεων στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβερνητικό κλιμάκιο, ενόψει της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Πολιτική

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου συμμετείχε την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 σε σειρά συσκέψεων στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβερνητικό κλιμάκιο, ενόψει της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων έγιναν πολύ ουσιαστικές συζητήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας και με αρμόδιους για μεγάλα έργα, που υλοποιούνται ευρύτερα στη Μακεδονία.

Επί τάπητος βρέθηκε το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στη Βόρεια Ελλάδα.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις που κατέθεσαν οι φορείς στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, καθώς και οι τρόποι επίλυσής τους.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, και συνολικά η Κυβέρνηση, στηρίζει εμπράκτως την επιχειρηματικότητα με σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία, αξιοποιώντας εθνικούς και ενωσιακούς πόρους.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι διαθέτει και τη βούληση και το σχέδιο να ενισχύσει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελληνικής Περιφέρειας και ειδικά της Βόρειας Ελλάδας, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής.

Στόχος είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η βιώσιμη ανάπτυξη και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας στην καθημερινότητά τους.