Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου συνδιοργανωτής της επετειακής/ φιλανθρωπικής συναυλίας του «Βενιαμίν»

Κοινωνία Ψυχαγωγία

Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου στηρίζει το Σύλλογο Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ ως συνδιοργανωτής της μεγάλης Επετειακής / Φιλανθρωπικής Συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

Τις ευχαριστίες του συλλόγου προς τον Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ  Άρης Πετρίδης σε επίσκεψή του στο Δημαρχείο: «Σας ευχαριστώ που στηρίζετε και ενθαρρύνετε τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ αποδεχόμενος την πρόσκλησή μας να είναι ο Δήμος Δίου – Ολύμπου συνδιοργανωτής της επετειακής / φιλανθρωπικής μας συναυλίας.  Είναι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερη τιμή για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Δήμο Δίου – Ολύμπου, σε μια συναυλία – ορόσημο που θα λάβει χώρα στο αρχαίο θέατρο του Δίου», δήλωσε ο κ. Πετρίδης.

«Είναι δική μας τιμή και χαρά να συμμετέχουμε σε τέτοιες εθελοντικές δράσεις και να στεκόμαστε δίπλα σ’ ένα σύλλογο με 30 χρόνια παρουσίας στην τοπική κοινωνία υποστηρίζοντας έμπρακτα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Σας συγχαίρω για το έργο σας και την πρωτοβουλία αυτής της συναυλίας που στόχος είναι να τιμήσει πρόσωπα αλλά και να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για τη λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας», δήλωσε ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Γερολιόλιος.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ / ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ /2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / ΩΡΑ: 21:00

Εισιτήριο: €12 (γενική είσοδος), €10 (προπώληση), €8 (πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές), δωρεάν παιδιά έως 10 ετών

Τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την απόκτηση ιδιόκτητου χώρου και τη λειτουργία  Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας (ΚΗΦ).

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:

Γιούλη Καραγκούνη, σοπράνο

Πάρις Τσενίκογλου, Πιανίστας

Κώστας Καψάλης, λαϊκός ερμηνευτής

Αθανάσιος Μπατάλας, Βαρύτονος

Κώστας Μυστακίδης, Αναγνώσματα

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ευθύμης Μαυρίδης

Τη συναυλία πλαισιώνουν: παιδική χορωδία, η χορωδία και ορχήστρα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η μικτή χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, κλιμάκιο της ορχήστρας musicart του Νέου Ωδείου Κοζάνης (διδασκαλία Μαρία Καραγιάννη).

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ