Βενιαμίν: Στις 2 Σεπτεμβρίου η επετειακή συναυλία- Τα έσοδα θα διατεθούν για την απόκτηση ιδιόκτητου χώρου και τη λειτουργία  Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας

Κοινωνία Ψυχαγωγία

Φορείς και πολίτες στηρίζουν καθημερινά την Επετειακή / Φιλανθρωπική Συναυλία του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου, στις 9μ.μ., στο αρχαίο Θέατρο του Δίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Δίπλα στον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ βρίσκονται ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Πιερίας, η Ένωση Ποντίων Πιερίας, ο Ποντιακός Σύλλογος Παναγία Σουμελά Κατερίνης, το Chopper Riders Club katerinis, ο αθλητικός σύλλογος ελληνορωμαϊκής πάλης «Ολύμπιοι» και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Αχιλλέας Χρυσίδης, η Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών Παράρτημα Πιερίας «Ολυμπιάδες»  καθώς και πλήθος άλλων φορέων, ΜΜΕ και πολιτών που είναι ένθερμοι υποστηρικτές της Επετειακής / Φιλανθρωπικής Συναυλίας και του στόχου της να χρηματοδοτήσει τη λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας.

«Μας συγκινεί η ανταπόκριση πολιτών, φορέων, επαγγελματιών, ΜΜΕ που καθημερινά αγκαλιάζουν τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ και στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν την επετειακή / φιλανθρωπική μας συναυλία. Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στην μεγάλη αυτή γιορτή αγάπης, εθελοντισμού, αλληλεγγύης. Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να δώσουμε ελπίδα και προοπτική σε τόσους συνανθρώπους μας που την έχουν πραγματικά ανάγκη», σημειώνει ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, Άρης Πετρίδης.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ / ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ /2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / ΩΡΑ: 21:00

Εισιτήριο: €12 (γενική είσοδος), €10 (προπώληση), €8 (πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές), δωρεάν παιδιά έως 10 ετών

Τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την απόκτηση ιδιόκτητου χώρου και τη λειτουργία  Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας (ΚΗΦ).

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:

Γιούλη Καραγκούνη, σοπράνο

Πάρις Τσενίκογλου, Πιανίστας

Κώστας Καψάλης, λαϊκός ερμηνευτής

Αθανάσιος Μπατάλας, Βαρύτονος

Κώστας Μυστακίδης, Αναγνώσματα

Τη συναυλία πλαισιώνουν: παιδική χορωδία, η χορωδία και ορχήστρα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η μικτή χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, κλιμάκιο της ορχήστρας musicart του Νέου Ωδείου Κοζάνης (διδασκαλία Μαρία Καραγιάννη).

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ