8ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης: Όλα έτοιμα!

Αθλητικά Κοινωνία Υγεία

Σύσκεψη των επικεφαλής διοργανωτών του 8ου  Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου 2023 στον Ιερό Ναό.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους π. Κυριάκος Κοκελίδης. Από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Κατερίνης ο Ανθυπαστυνόμος κ. Πράτσιος Θεόδωρος. Από το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Κατερίνης) η Αγάπη Πεταλίδου. Από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ” το μέλος του Συλλόγου, π. Πρόεδρος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα Αλέξανδρος Πούλιος. Ο Ευάγγελος Μησιάκας εκπροσώπησε την Οργανωτική Επιτροπή. Από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας “Η Αγία Αικατερίνη” παραβρέθηκαν οι Καραμήτσιου Ράνια Γενική Γραμματέας του Συλλόγου,Καστανάρα Ελένη, ταμίας, Νιώτη Αικατερίνη, μέλος, Γκανάς Νίκος, μέλος.

Μαζική συμμετοχή – ισχυρό το μήνυμα Αλληλεγγύης

Ο π. Κυριάκος Κοκελίδης αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, έδωσε έμφαση στην συγκινητική υποστήριξη του κόσμου για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη» για την απόκτηση εξοπλισμού στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 16 στην Κατερίνη. Παράλληλα, ευχαρίστησε κάθε χορηγό και εθελοντή για την συνδρομή του, ενώ ευχήθηκε «καλό τερματισμό και καλή επιτυχία».

Διπλό το μήνυμα του αγώνα. Στροφή στην άθληση και στην κοινωνική Αλληλεγγύη

Ο Σύλλογος Δρομέων «ΖΕΥΣ» από το 2009 διοργανώνει αγώνες και καλεί τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά. Για άλλη μια χρονιά καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου «να λάβουν μέρος και να  στείλουν το μήνυμα της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης».

«Μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο»

Η γενική γραμματέας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη», ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στον αγώνα και  όσους βοήθησαν στο να ενισχυθεί ο Σύλλογος Καρκινοπαθών. «Η διαχρονική στήριξη της τοπικής Εκκλησίας και της κοινωνίας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο».

Πανέτοιμα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των φορέων για την πρόοδο των προετοιμασιών και ευχαρίστησαν θερμά όλους όσοι συμβάλουν στην ομαλή δια. Ευχαρίστησαν θερμά όλα τα μέλη της επιτροπής για την στήριξή  τους και ζήτησαν την κατανόηση του κόσμου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου.

Ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους φορείς που εμπλέκονται στον αγώνα όπως την Τροχαία, το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην Λέσχη Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, την Ποδηλατική Απόδραση, τον Ιατρό του αγώνα Δημήτριο Παγωνίδη (απεσταλμένο του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης)  και τους μεμονωμένους εθελοντές.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΑΛΦΑ Νεφρολογικό Κέντρο Κατερίνης παρέχει το ασθενοφόρο, ενώ η Εταιρεία Νερό – Μεντεκίδης Α.Ε. προσφέρει όλα τα νερά του αγώνα. Νερά επίσης προσφέρει η κάβα ποτών της κ. Μαρίας Ιωακειμίδου ενώ ψυγεία η κάβα του κ. Γκοτζαμανίδη. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 στις 7 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης και είναι συνολικής απόστασης 5.000 μέτρων. Οι εγγραφές έχουν κλείσει. Για πληροφορίες αγώνα και εγγραφών καλέστε στο 6976692445 και στο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αλέξανδ