Ταξιάρχης Κατσαμάγκας: Δεν θέλω ο προεκλογικός μου αγώνας να στηριχθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και μαζώξεις .Θέλω να στηριχθεί σε απόψεις, σε σκέψεις, σε στόχους”

Πολιτική

Σε μια “κατάθεση ψυχής” προχώρησε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κατερίνης με τον συνδυασμό “Δήμος Πρότυπο” Ταξιάρχης Κατσαμάγκας, με ανάρτηση του στο facebook, τόσο για την προεκλογική περίοδο, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος έχει επιλέξει να κάνει τον αγώνα του. “Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη αν δεν με βλέπετε στα πανηγύρια …δεν είναι του τύπου μου , είμαι διαφορετικής φιλοσοφίας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κατσαμάγκας.

Η ανάρτηση

Κατάθεση ψυχής ….

Μπήκα σ αυτή τη διαδικασία των εκλογών με πολύ ρομαντικές διαθέσεις !!!Δεν ξέρω αν είναι ρομαντισμός ή χαζομάρα να θέλεις κ να πιστεύεις ότι πολλά θα αλλάξουν και στην πόλη κ στον τρόπο με τον οποίο κυβερνάται !!!Πιάνω τον εαυτό μου να ονειρεύεται μια Κατερίνη σύγχρονη ,αντάξια ευρωπαϊκών χωρών .Τι έχουν άλλωστε παραπάνω εκείνοι οι άνθρωποι , εκείνοι οι διαχειριστές των κοινών και τα κατάφεραν ;!;!;

Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη αν δεν με βλέπετε στα πανηγύρια …δεν είναι του τύπου μου , είμαι διαφορετικής φιλοσοφίας ,που ίσως για πολλούς είναι παντελώς λανθασμένη !!! Δεν θέλω ο προεκλογικός μου αγώνας να στηριχθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις κ μαζώξεις .Θέλω να στηριχθεί σε απόψεις ,σε σκέψεις ,σε στόχους ….κι ας φαντάζουν κάποιοι ακατόρθωτοι.Όμως αν δεν βάλουμε σαν στόχο το ακατόρθωτο ,δεν θα πετύχουμε το πολύ!!!

Έμαθα να δουλεύω στη ζωή μου …κι ότι πέτυχα το πέτυχα με πολύ δουλειά ,που μου στερούσε συχνά την οικογένεια μου, μου στερούσε ακόμη κ τις πιο απλές καθημερινές απολαύσεις!!! Όμως δουλειά θέλει ότι αξίζει, ότι φαντάζει δύσκολο ή ακατόρθωτο!!!

Δουλειά …χρόνο…μεράκι και όνειρα!!!!