Κοντά στους πολίτες, ο Γιάννης Ντούμος, στα προβλήματά τους αλλά και στις χαρούμενες στιγμές τους

Πολιτική

Όσο ψηλά κι αν έφτασε και όσο πιο πολλές κορυφές επιτυχίας κι αν κατέκτησε, παραμένει ένας άνθρωπος με λαϊκή ψυχή και πάντοτε κοντά στους απλούς ανθρώπους, στα καθημερινά τους προβλήματα αλλά και στις χαρούμενες στιγμές τους.

Ο λόγος, για τον Γιάννη Ντούμο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, που καθημερινά είναι κοντά στους πολίτες, στην πόλη, στις συνοικίες και στα χωριά, στις εκδηλώσεις, στις εορτές, στις πανηγύρεις. Μαζί του και οι συνεργάτες του υποψήφιοι Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο».

Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο 1ο αντάμωμα των Ρητινιωτών και παρακολούθησε το λαϊκό τους δημοτικό μουσικό πρόγραμμα, συμμετείχε στο 31ο παραδοσιακό λαϊκό πανηγύρι της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών, έδωσε το δικό του ουσιαστικό «παρών» και στον χορό του Μορφωτικού Αθλητικού Σωματείου «Καλλιθεακός», στο τοπικό τους γήπεδο, συγχαίροντας τους διοργανωτές για τις πρωτοβουλίες τους.

Ο Γιάννης Ντούμος είναι ο άνθρωπος με το πάντα απλό παρουσιαστικό του, που αγαπάει να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες του, που χαίρεται να τους ακούει, να τους μιλάει, να κάνει διάλογο μαζί τους σε μικρές ή μεγαλύτερες συναντήσεις, να τους στηρίζει, αλλά και να γιορτάζει κοντά τους, να συνεκφράζεται μαζί τους στον χορό και στο τραγούδι στις εκδηλώσεις πολιτισμού/αθλητισμού κλπ., καθώς και στις πανηγύρεις.

Αφουγκράζεται βέβαια και τα προβλήματά τους και τα προβλήματα της περιοχής που ζουν, καταγράφει τυχόν προτάσεις τους και αναζητάει από τώρα λύσεις για πολλά από εκείνα που τους απασχολούν. Γι’ αυτό και πολλοί δημότες ελπίζουν στο πρόσωπό του για μια δημιουργική αλλαγή στον Δήμο Κατερίνης.