Εθελοντική Ομάδα Δράσης “Ο Τόπος μου”: Μαραθώνιος βοήθειας για τους συνανθρώπους μας στον Έβρο!

Κοινωνία

Κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας / Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία!

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,
Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης! Η χώρα καταστρέφεται από πυρκαγιές, άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους, οικοσυστήματα καταρρέουν, περιουσίες γίνονται στάχτη! Μέχρι και ο ήλιος χάθηκε ανάμεσα στους καπνούς!

Μέσα σε αυτό το αποκαρδιωτικό τοπίο, που δεν θέλουμε να γίνει κανονικότητα, αποφασίσαμε την αναβολή της σημερινής συναυλίας του Αλέξανδρου Καλλιφατίδη και των συνεργατών του. Όμως σας καλούμε να συναντηθούμε απόψε στις 21:00 στην αυλή του Καπνικού Σταθμού για να συσκευάσουμε όλοι μαζί, μικρά, προσωπικά πακέτα βοήθειας για όσους και όσες μάχονται αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς, πυροσβέστες και εθελοντές. Τα υλικά θα αποσταλούν την Πέμπτη το πρωί στον Εβρο.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας να προσφέρουν, όλα όσα θα έπρεπε, αλλά δυστυχώς δεν έχει στο φαρμακείο του ένα πυροσβεστικό όχημα:

Κολλύρια, σταγόνες ματιών
Κρέμες και αλοιφές για τσιμπήματα εντόμων (π.χ. Fenistil, Fucicort, Stick αμμωνίας)
Κρέμες εγκαυμάτων (π.χ. Panthenol, Floggo, Flamigel, Elocon)
Κρέμες ενυδάτωσης (π.χ. Bepanthol)
Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια
Αντικουνουπικά
Ηλεκτρολύτες
Πυρίμαχα γάντια
Betadine
Βαμβάκι

Θερμή παράκληση: Μόνο κάτι από τα παραπάνω και οι συσκευασίες να μην έχουν ανοιχτεί!!!

Η συγκέντρωση των υλικών θα ξεκινήσει τώρα, Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 10:00 το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι τις 10:00 το βράδι, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, στην οδό Φλκέμινγκ 8, Δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων.