Ο Γιάννης Ντούμος στον Αγιασμό και την πρώτη συνάντηση του Α. Ο. Παραλίας  – «Το ερασιτεχνικό είναι το πρωτοκύτταρο του ποδοσφαίρου.» 

Αθλητικά

Με την γνωστή ευαισθησία στα θέματα ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού που επί σειρά ετών τον διακρίνει, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, τίμησε με την παρουσία του  την τελετή Αγιασμού και την πρώτη προπόνηση του Αθλητικού Ομίλου Παραλίας.

  Εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, η ποδοσφαιρική ομάδα της Παραλίας προχωρά στην προετοιμασία για την συμμετοχή της στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, με τον καθιερωμένο Αγιασμό και την πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση των αθλητών.

  Ο κ. Ντούμος, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος στον Πιερικό, οδηγώντας τον μάλιστα στα πρόθυρα της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, παρέστη το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023 στην πρεμιέρα της συνάντησης μιας ομάδας που επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από αδράνεια μιας δεκαετίας.

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, συνεχάρη για την επαναδραστηριοποίηση,  τον πρόεδρου  του συλλόγου, Αλέξη Τσαουσίδη  και τα λοιπά μέλη, ευχήθηκε τόσο στους ιδίους, όσο στον προπονητή Ευάγγελο Μήθυμη και τους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, με υγεία και επίτευξη των αγωνιστικών στόχων.

  Απευθυνόμενος στην αθλητική οικογένεια της ομάδας της Παραλίας, ο κ. Ντούμος, τόνισε: «Θεωρώ ότι όλοι συμφωνούμε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί το πρωτοκύτταρο του δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο. Συγχαρητήρια που επαναδραστηριοποιείτε τον σύλλογο, δίδοντας την ευκαιρία για άθληση στη νεολαία της περιοχής.

  Οφείλουμε και αυτό θα πράξουμε ως Δήμος Κατερίνης, στο να σας υποστηρίζουμε με τις κατάλληλες αθλητικές υποδομές και με κάθε κίνητρο που θα αναδεικνύει το άθλημα, πάντα με αναφορά τον υγιή αθλητισμό και το ¨Ευ αγωνίζεστε¨.

  Να έχετε μια παραγωγική χρονιά με στόχους , με επιτυχίες και πάντα ψηλά.»