Έξι ακόμη υποψήφιοι του Πέτρου Κιάφα, από τη Λεπτοκαρυά, στον Συνδυασμό νίκης & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον Δ.Δίου-Ολύμπου

Πολιτική

ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Έξι ακόμη υποψήφιοι του συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» έχουν μπει ήδη στην εκλογική μάχη στον Δ.Δίου-Ολύμπου, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει μια νέα εξάδα υποψηφίων Συμβούλων του στη Λεπτοκαρυά, ως εξής:

* Γαϊτάνης Αθανάσιος

* Γρεβενίτης Δημήτριος

* Γρεβενίτης Νικόλαος

* Κόρακας Γεώργιος

* Τσαρούχας Κωνσταντίνος

* Χέδας Γεώργιος

Ο Θάνος Γαϊτάνης δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Κουκουσέλα και πατέρας δύο παιδιών. Διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και ταμίας στον πολιτιστικό σύλλογο Κοκκινοπλιτών. Με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικες εκλογές με τον συνδυασμό μας. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Δημήτρης Γρεβενίτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Νίκος Αλ. Γρεβενίτης είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατέρχεται για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Γιώργος Κόρακας είναι ελεύθερος επαγγελματίας, για πρώτη φορά κατέρχεται στις αυτοδιοικητικες εκλογές και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.  

Ο Κωνσταντίνος Τσαρούχας είναι εν ενεργεία αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Γιώργος Χέδας είναι συνταξιούχος του ΟΣΕ. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Καλωσορίζω, λοιπόν, στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έξι ακόμη άξιους συμπολίτες μας υποψήφιους Συμβούλους και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Και βέβαια, τα ονόματα υποψηφίων από τη Λεπτοκαρυά δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου