Επί δυο χρόνια έκλεψαν χιλιάδες ποτά! Συνελήφθη σπείρα που είχε «χτυπήσει» και στην Πιερία

Κοινωνία

Έμπαιναν επί δυο χρόνια ως πελάτες σε δεκάδες σούπερ μάρκετ και έκρυβαν χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών μέσα από τα ρούχα τους, αφού πρώτα έκοβαν τα αντικλεπτικά! 

Η δράση τους πήρε τέλος στα Γρεβενά, όπου οι άνδρες της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα πέντε μέλη της σπείρας, εξασφάλισαν εντάλματα σύλληψης και συνέλαβαν έναν 50χρονο άνδρα και δυο γυναίκες ηλικίας 45 και 43 χρόνων, ενώ αναζητούν άλλους δυο αλλοδαπούς, έναν 47χρονο και μία 35χρονη.

Από τον Απρίλιο του 2017

Από τον Απρίλιο του 2017, οι δράστες είχαν «χτυπήσει» σε συνολικά 36 σούπερ μάρκετ και είχαν αρπάξει πάνω από 2.600 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων ειδών, συνολικής αξίας τουλάχιστον 51.200 ευρώ! Εκτός από τα Γρεβενά, είχαν κάνει κλοπές στις περιοχές της Αττικής, στην  Πυλαία,  στη Θέρμη,  στη Σίνδος και  στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης, σε Καβάλας, Ημαθίας, Πέλλας, Σέρρες, Κομοτηνή, Ξάνθη, Νιγρίτα Σερρών, Άρτα, Χερσόνησο Ηρακλείου, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Κόρινθο και Πιερία!

Σε βάρος  τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση, σύσταση, οργάνωση, διεύθυνση, ένταξη και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, όλα σε βαθμό κακουργήματος. Οι έρευνες  συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων δυο συνεργών τους και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές