O στρατηγικός αναλυτής Νίκος Λυγερός την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Κοινωνία

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση με επίσημο καλεσμένο τον κ. Νίκο Λυγερό την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης. H εκδήλωση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης στις 19:00 και όπως πάντα η είσοδος είναι Ελεύθερη. Το θέμα της είναι «Στρατηγική Έξυπνη Ιστορία»? Η Εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κλιγγοπούλου Ρεβέκκα.

Ο Νίκος Λυγερός είναι Έλληνας μαθηματικός, συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, ασχολείται με τη μουσική, την κοινωνιολογία, την οικονομία, την αρχαιολογία, το μάνατζμεντ, τη στρατηγική και τη γεωπολιτική. Είναι ειδικός σύμβουλος στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, τη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, την Αστυνομική Ακαδημία, τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, τη Σχολή Στρατολογικού. Είναι επίσης διερμηνέας-μεταφραστής στα Γαλλικά δικαστήρια. Σύμφωνα με βιογραφικό, που δημοσιεύει ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα αυτού, “είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)” και “ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο“.


Έχει ιδρύσει την οργάνωση The Pi Society. Είναι μέλος της Mensa και της Parssociety. Είναι επίσης δημιουργός δοκιμασιών νοημοσύνης μεγάλου εύρους, και ένα εκ των τεστ εισαγωγής στην Parssociety είναι σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Ν. Λυγερό και είναι ευρέως διαθέσιμο στην προσωπική του ιστοσελίδα.