Εκλογές στον Α.Δ.Σ Ελατοχωρίου: “Το να βλέπουν κάποιοι παντού συνδυασμούς δημοτικών εκλογών, μας είναι κατανοητό εξαιτίας του φανατισμού και της παραπληροφόρησης τους. Δεν πρόκειται όμως να γίνει ανεκτό από την νέα Διοίκηση”

Κοινωνία Πολιτική

Οργισμένα είναι τα μέλη της νέας διοίκησης του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Ελατοχωρίου, με ανάρτηση που ουσιαστικά αδικεί την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Δ.Σ, παραπληροφορεί και κατατάσσει σε “στρατόπεδα” τους μέχρι πρότινος υποψηφίους για το διοικητικό συμβούλιο. Η προσπάθεια όλων των ανθρώπων του Συνεταιρισμού δεν έχει πολιτικό χρώμα, ή θέση υπέρ ενός ή άλλου υποψηφίου για τον δήμο Κατερίνης, και όπως λένε χαρακτηριστικά δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να σπιλώσει ή να προσπαθήσει να καπηλευτεί την προσπάθεια. Ο λόγος, για ανάρτηση, ανώνυμη ανάρτηση, στα social media, που ουσιαστικά κατατάσσει τη νέα διοίκηση που προέκυψε στο πλευρό του δημάρχου Κατερίνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα μέλη του Δασικού Συνεταρισμού είναι κάτοικοι άλλων περιοχών, όπως από την Ημαθία, τη Θεσσαλονίκη και αναρτήσεις τέτοιου είδους είναι τουλάχιστον προσβλητικές για αυτούς. Όπως χαρακτηριστικά λένε, εάν δεν αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψη όλων των μελών και της διοίκησης, το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη!

Η ανακοίνωση του ΑΔΣ Ελατοχωρίου

Το να βλέπουν κάποιοι παντού συνδυασμούς δημοτικών εκλογών, μας είναι κατανοητό εξαιτίας του φανατισμού και της παραπληροφόρησης τους. Δεν πρόκειται όμως να γίνει ανεκτό από την Νέα Διοίκηση του ΑΔΣ Ελατοχωρίου. Οι εκλογές διεξήχθησαν με μηδενική επιρροή ή υποβοήθηση από εξωγενείς παράγοντες ή πολιτικά πρόσωπα. Οι μοναδικοί που κέρδισαν στις προαναφερόμενες εκλογές είναι τα μέλη του Συνεταιρισμού μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και θα φροντίσουμε ως Διοίκηση να το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις.

Το σχόλιο που δημοσιεύθηκε προσβάλει την τιμή και την υπόληψη απάντων των μελών της διοίκησης και απαιτούμε από τον διαχειριστή α) να το αφαιρέσει και β) να μας γνωστοποιήσει την ταυτότητα του χρήστη που προέβη στο σχόλιο για να αναζητήσουμε την ποινική του ευθύνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Αν ως διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ικανοποιήσετε τα αιτήματα μας, σας γνωρίζουμε ότι θα αναζητήσουμε και τη δική σας ποινική ευθύνη για συκοφαντική δυσφήμιση.   

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσθένης Μπαρέκας

Χρήστος Μπαρέκας

Δημήτριος Γκλάρας

Ευάγγελος Γκουτζιούλης

Νικόλαος Κωσιόπουλος

Κωνσταντίνος Κωσιόπουλος

Θεόδωρος Μπλέτσιος