Συνάντηση συνεργασίας ΟΡ.ΦΕ.Ο. με την Ε.Π.Μ. Κατερίνης

Πολιτισμός

  Οι δύο προσεχείς συναυλίες με το χορωδιακό τμήμα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης που  υποστηρίζει ο φορέας υλοποίησης του 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και τις φιλοξενεί στο φετινό του πρόγραμμα, επικέντρωσαν το θεματολόγιο της συνάντησης συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2023, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οργανισμού.

  Υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Εστίας, Ευθύμιο Μαυρίδη και τα συνοδεύοντα αυτόν διοικητικά μέλη, ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρης  Παπαχρήστος με την παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, στάθηκε στο θετικό πλαίσιο της συνεργασίας, γνωστοποίησε και επεξήγησε τα επί μέρους διαδικαστικά θέματα, ευχαρίστησε την Ε.Π.Μ. Κατερίνης για την κοινή στόχευση και εξέφρασε την βεβαιότητα της επιτυχούς υλοποίησης των δύο συναυλιών.

  Το περίγραμμα των μουσικών παραστάσεων επισήμανε στη συνέχεια ο κ. Μαυρίδης, με την πρώτη να υλοποιείται την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 στην αρχαία Πύδνα με αναφορά στα δέκα χρόνια φεγγαράδας και τη δεύτερη που αποτελεί αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας  να παρουσιάζεται το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στο αρχαίο θέατρο Δίου.

  Ενημερωτικό δελτίο τύπου για τις δύο παραστάσεις θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα από το τομέα επικοινωνίας του ΟΡ.ΦΕ.Ο.