Κατερίνη| Α. Τζιτζικώστας: Tα επόμενα χρόνια θα δώσουμε διπλάσιους πόρους στην κοινωνική πολιτική – Εκδήλωση για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας (Φωτορεπορτάζ)

Κοινωνία

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και η Π.Ε. Πιερίας, με θέμα « Κοινωνική Συνοχή- Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ευπαθών ομάδων» που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση για τα έως τώρα επιτεύγματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  στον τομέα της Κοινωνικής  Συνοχής καθώς  και για τα αποτελέσματα και οφέλη από τις δράσεις και τα έργα που ολοκληρώθηκαν.

Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τον σχεδιασμό  του Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027. Η εκδήλωση ήταν ανοικτή στο κοινό, και απευθυνόταν σε δικαιούχους, δυνητικούς δικαιούχους, κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.