12η ΕΒΕΠ – Κ. Μακεδονίας: Περισσότεροι από 140 επαγγελματίες συμμετέχουν στην έκθεση που ανοίγει τις πύλες της στις 22 Σεπτεμβρίου

Επαγγελματίες Κοινωνία Οικονομία

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των επαγγελματιών στη φετινή 12 Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας που θα ανοίξει τις πύλες της στις 22 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 27, με συνδιοργανωτές την Π.Ε. Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης. Στις ετοιμασίες που είναι σε εξέλιξη αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος και τα μέλη της σχετικής επιτροπής.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι εκθέτες ξεπερνούν τους 140 ενώ φέτος δεν θα δοθούνε περίπτερα στους φορείς, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των επαγγελματιών.

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Π.Ε Πιερίας στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της παραγωγικότητας.

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανέφερε ότι ο δήμος στηρίζει την 12η ΕΒΕΠ – Κ.Μακεδονίας με το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ, και πρόσθεσε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές στην Αθήνα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση ενος κελιστου εκθεσιακού χώρου, του οποίου η μελέτη είναι έτοιμη από πέρυσι, αλλά δεν υπήρχαν χρηματοδοτικά εργαλεία. Οπως είπε ο κ. Κουκοδήμος ανοίγουν τώρα κάποια προγράμματα τα οποία μπορούν να χρηματοδοτήσουν το κλειστό εκθεσιακό κέντρο, στον χώρο όπου γίνεται η 12η ΕΒΕΠ