ΔΕΗmyRewardsMiles: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης από τη ΔΕΗ σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN

Κοινωνία Οικονομία
  • Ένας νέος κόσμος ανταπόδοσηςγια τους πελάτες της ΔΕΗ
  • Συγκέντρωση μιλίων στις συναλλαγές με τη ΔΕΗ
  • Πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ με εξαργύρωση μιλίων
  • Περισσότερες επιλογές για τα μέλη του Miles+Bonus της AEGEAN

H ΔΕΗ, σε συνεργασία με τηνAEGEAN, ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία επιβράβευσης ΔΕΗ myRewardsMiles,ανοίγοντας έναν νέο κόσμο συλλογής και εξαργύρωσης Miles+Bonusμιλίων για τους πελάτες των δυο εταιρειών.Το ΔΕΗ myRewardsMilesείναι βασισμένο στην πελατοκεντρική στρατηγική της ΔΕΗπου έχειτις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη στο επίκεντρο, και στις δυνατότητες που προφέρει το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στον αεροπορικό κλάδο στην Ελλάδα.

Με το ΔΕΗ myRewardsMiles, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με τον νέο ψηφιακό κόσμοmyΔΕΗ καινα κερδίζουνμίλιααπό τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ,καθώς και να εξαργυρώσουν μίλια για την πληρωμή τουΔΕΗ λογαριασμούτους.Παράλληλα,  τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEANαποκτούν ακόμαμεγαλύτερη αξία και περισσότερες επιλογές από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Συλλογήμιλίων

Συγκεκριμένα, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να κερδίζουνμίλια ολοκληρώνοντας ενέργειεςόπως αποκτώντας συγκεκριμένα προϊόντα ρεύματος ΔΕΗ,μπαίνοντας για πρώτη φορά στην εφαρμογή myΔΕΗ, ενεργοποιώντας τον μηνιαίο λογαριασμό, την πάγια εντολή ή και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το Fixit,αλλά και ολοκληρώνοντας το προφίλ τους στο ψηφιακό εργαλείο ΔΕΗ myEnergyCoach.

Κάθε ενέργεια που ολοκληρώνεται, αντιστοιχεί σεσυλλογή διαφορετικού αριθμού μιλίων. Ενδεικτικά,για αγορά του προϊόντος ΔΕΗ myHome4all, τα μέλη κερδίζουν 5.000 μίλια, που αντιστοιχεί – μεταξύ άλλων – σε μια πτήση εσωτερικού. Αντίστοιχα,  κάθε ανανέωση συμβολαίου ΔΕΗ myHome4allεπιβραβεύει τα μέλη με 2.500 μίλια, η είσοδος στην εφαρμογή myΔΕΗ για πρώτη φορά προσφέρει 2.000 μίλια και η ενεργοποίηση του μηνιαίου λογαριασμού αντιστοιχεί σε 500 μίλια. Αναλυτικά, τα μίλια που αντιστοιχούν σε κάθε ενέργεια εδώ.

Εξαργύρωση μιλίων

Ταυτόχρονα, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούννα εξαργυρώνουν Miles+Bonusμίλια για να πληρώσουν τον λογαριασμό τους. Στο πρόγραμμα ΔΕΗ myRewardsMiles,η αναλογία εξαργύρωσης είναι 300 μίλια για κάθε 1 ευρώτουλογαριασμού ΔΕΗ. Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν ακόμη και το συνολικό ποσό του λογαριασμού τους εξαργυρώνοντας μίλια.Το μικρότερο ποσό που μπορεί να εξαργυρωθεί για πληρωμή λογαριασμών είναι τα 4.500 μίλια.

Miles+Bonus

Το Miles+Bonus είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στον αεροπορικό κλάδο στην Ελλάδα,με περισσότερα από 2,5 εκατ. μέλη και πάνω από 200συνεργάτες, και έκλεισε φέτος 20 χρόνια δημιουργίας αξίας για τους επιβάτες της AEGEAN και της Olympic Air.Το Miles+Bonusανταμείβει την προτίμηση των μελών του με προνόμια και υπηρεσίες που μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία. Μάθετε περισσότερα για το Miles+Bonusεδώ.

ΔΕΗ myRewards

Η ΔΕΗ εγκαινίασε μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων για όλους τους πελάτες της με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewardsεξασφαλίζοντας ειδικά για αυτούς προνόμιακαι σημαντικές εκπτώσεις μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες της αγοράς.Στην ενότητα ΔΕΗ myRewards στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες μπορούν να βρουν, εκτός από τη  νέαυπηρεσίαΔΕΗ myRewardsMiles, και το ΔΕΗ myRewardsCoupons με δωρεάν κουπόνια προσφορών και εκπτώσεωνγια φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο myΔΕΗ και στο myΔΕΗ app.