Ασφαλτοστρώσεις οδών σε Κ. Αγιάννη, Βρύα και Μοσχοχώρι -Ξεκινούν άμεσα οι ασφαλτοστρώσεις στον αστικό ιστό της πόλης

Κοινωνία

Σε εξέλιξη είναι η υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Κατερίνης και Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για ασφαλτοστρώσεις οδών αρμοδιότητας του Δήμου Κατερίνης.

Το έργο με προϋπολογισμό 322.580 ευρώ περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις στον Κάτω Αγιάννη, το Μοσχοχώρι και τη Βρύα και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της ΠΚΜ/Π.Ε. Πιερίας.

Η βελτίωση της καθημερινότητας για τους κατοίκους των Κοινοτήτων μας, αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκησή μας, δήλωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Ο κ. Κουκοδήμος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή των εργασιών στον Κάτω Αγιάννη, τόνισε την καλή συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, στην υλοποίηση απαραίτητων έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Η Τεχνική Υπηρεσία έχει προγραμματίσει μια σειρά έργων βελτίωσης οδών και ασφαλτόστρωσηςστις Τοπικές Κοινότητες και σε αγροτικούς δρόμους, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιάννης Συμεωνίδης.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ανάφερε ότι άμεσα ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις και στην πόλη της Κατερίνης.Ο κ. Δημήτρης Μορφακίδης,με την ευκαιρία, ζήτησε την κατανόηση των οδηγών για τις προσωρινές ρυθμίσεις που αναγκαστικά θα ισχύουν στην πόλη, για όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι εργασίες.