Σοφία Μαυρίδου: «Συνεχίζουμε καθημερινά την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματός μας.»

Κοινωνία

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, που εντάσσονται στο έργο:«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 13η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΚΑΙ 13η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ».

Αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης τμημάτων της 7ης επαρχιακής οδού από Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου έως το Λιτόχωρο, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μαζί με το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου,κ.Βαγγέλη Γερολιόλιο.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει το τεχνικό της πρόγραμμα με παρεμβάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας του επαρχιακού-οδικού δικτύου με στόχο την προσβασιμότητα και την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο»,επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Το έργο, χρηματοδοτείται από το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΚΜ και περιλαμβάνει εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση φθορών, ζημιών και συντήρηση για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας με νέο ασφαλτοτάπητα και κατασκευή έργων αντιστήριξης σε σημεία που χρήζουν (τοποθέτηση συρματοκιβωτίων) στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας.