Πέντε από τις υποψηφιότητες του Λιτοχώρου με τον Συνδυασμό Προοπτική Δ. Δίου-Ολύμπου

Πολιτική

ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Στο πλαίσιο παρουσίασης όλων των Δημοτικών και Τοπικών υποψηφίων του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» Δ.Δίου-Ολύμπου, ο επικεφαλής του, Πέτρος Κιάφας, παρουσιάζει σήμερα τις πρώτες πέντε υποψηφιότητες του Συνδυασμού του στο Λιτόχωρο, ως εξής:

* Γκρίνια Βασιλική

* Κουρδής Ευάγγελος

* Λαγογιάννης Αντώνης

* Λέινας Απόστολος

* Μπελέμης Μιχάλης

Η Βασιλική Γκρίνια, υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στην κοινότητα του Λιτοχώρου, είναι μια νέα κοπέλα με όρεξη να προσφέρει στον τόπο της. Είναι Φιλόλογος. Σπούδασε στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού, δεδομένου ότι εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα του τόπου μας, στη θέση υποδοχής. Επιπλέον συνεργάζεται με τον πατέρα της, Γκρίνια Γεώργιο, σε περαιτέρω τουριστικές δραστηριότητες, μιας και ο ίδιος δραστηριοποιείται επίσης στον τουριστικό κλάδο.

Ο Βαγγέλης Κουρδής, κτηνοτρόφος, θέλοντας να εκφράσει τη μεγάλη αγάπη προς τον τόπο του και επιδιώκοντας έμπρακτα να προσφέρει στα τοπικά κοινά, θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Λιτοχωρου.

Ο Αντώνης Λαγογιάννης, άνθρωπος της προσφοράς προς την Πατρίδα και προς την τοπική κοινωνία, είναι απόστρατος αξιωματικός, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Πιερίας. Είναι έγγαμος και πατέρας 5 παιδιών! Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ενότητα Λιτοχώρου.

Ο Αποστόλης Λέινας, ελεύθερος επαγγελματίας, αγαπά ιδιαίτερα τον τόπο του και ενδιαφέρεται έντονα γι’ αυτόν, θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Λιτοχώρου.

Ο Μιχάλης Μπελέμης υπηρετεί ως Αξιωματικός στην Ελληνική Αστυνομία. Με διάθεση καθημερινής προσφοράς και με έκδηλη αγάπη για τον τόπο και τους πολίτες, μπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ενότητα Λιτοχώρου.

Καλωσορίζω στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ τους πέντε συμπολίτες μας και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Και βέβαια, οι υποψηφιότητες του Λιτοχώρου δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη