Σάκης Γκούνας: Ευχαριστώ όλους όσους έδωσαν μαζί μου αυτόν τον κοινωνικό και πολιτικό αγώνα, μέχρι την τελευταία στιγμή

Πολιτική

Το 2023, είναι για μένα μία πολύ σημαντική χρονιά, με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας. Σημαδεύτηκε από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, με αγώνα,  θυσίες, χαρές και απογοητεύσεις, έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Τα αποτελέσματα της αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου ήταν δυσάρεστα για εμάς

Ευχαριστώ από καρδιάς τις/τους χιλιάδες Πιερείς όσες/όσους μοιράστηκαν μαζί μου τα ίδια όνειρα, τους ίδιους στόχους και με εξέλεξαν πρώτο σε ψήφους βουλευτή Πιερίας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ηςΜαΐου.Η ορκωμοσία στην Ελληνική Βουλή είναι μια συγκινητική στιγμή που την οφείλω σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα.

Οι ευχαριστίες είναι ακόμα περισσότερες προς εκείνα τα στελέχη και μέλη του κόμματός μας, που αρνήθηκαν πεισματικά την «αποστράτευση» στα δύσκολα και έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη για να κοινωνήσουν τις θέσεις μας και να πείσουν τους πολίτες να μας ψηφίσουν.

Ευχαριστώ τα τοπικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, για το δύσκολο έργο τους.

Οι νίκες και οι ήττες εναλλάσσονται  στις μάχες μας στον αγώνα της ζωής, των ιδεών και των αξιών μας. Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη αλλά με την εμπειρία στους ώμους μας.  Το αποτέλεσμα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, ανοίγει τον διάλογο για την επόμενη ημέρα.

Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος,θα μεταφέρω στα όργανα, όλα όσα αφουγκράστηκα, θετικά ή αρνητικά και φυσικά θα κάνω και την αυτοκριτική μου.

Δηλώνω παρών, προχωράμε μπροστά, με σύγχρονο πολιτικό λόγο, για την ισότητα της κοινωνίας και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες και ευπαθείς ομάδες, χωρίς διακρίσεις. Για το λαό μαζί με το λαό.

Συγχαίρω τους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας, κ. Φώντα Μπαραλιάκο, κ. Άννα Μάνη, κ. Σπύρο Κουλκουδίνα και κ. Κομνηνό Δελβερούδη, με την ευχή να πετύχουν στο έργο τους. Να ευχηθώ βεβαίως  στην κ. Άννα Μάνη, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο της ως Υφυπουργού, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

ΣΑΚΗΣ Σ. ΓΚΟΥΝΑΣ