Διονύσης Ζαρώτης: Γεμίζουμε τις άδειες κάλπες!

Πολιτική

Φίλες και φίλοι,

στις άδειες μέχρι στιγμής κάλπες που θα γεμίσουμε την Κυριακή 25 Ιουνίου με τις ψήφους μας, θα μετρηθεί το κοινό μας μέλλον: πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά. Τα αμέσως επόμενα χρόνια όποιος βρεθεί στο τιμόνι της χώρας θα κληθεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις. Αυτός που θα κυβερνά, θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα στον έλεγχο και περιορισμό της κερδοσκοπικής ολιγαρχίας για χάρη του δημοσίου συμφέροντος ή να αφήσει όσους ασύδοτα κερδοσκοπούν, ανέγγιχτους.

Τι είναι το δημόσιο συμφέρον; Ποιο είναι το κοινό καλό; Όλα αυτά τα απλά πράγματα που μας προσφέρουν μια ζωή που χαίρεσαι να την ζεις, διότι συντηρείσαι με την αξία της εργασίας σου (και όχι με pass), με ασφάλεια (στην εργασία, στις δημόσιες συγκοινωνίες, σε κάθε πτυχή της ζωής μας) και χωρίς την εξοντωτική ακρίβεια στα καύσιμα, στα τρόφιμα, στους λογαριασμούς του ρεύματος. Συμφέρον όλων μας είναι να έχουμε στελεχωμένα και επαρκώς εξοπλισμένα νοσοκομεία και σχολεία. Να έχουμε ένα Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας που θα διευκολύνεται από την κυβέρνηση να κάνει ελέγχους και να κάνει εύρυθμη τη λειτουργία της αγοράς εργασίας, ώστε να εξαλειφθούν τα εργατικά ατυχήματα. Να υπάρχει ένα φορολογικό σύστημα δίκαιο, που θα επιβραβεύει τον έντιμο φορολογούμενο και δεν θα είναι αβάσταχτο ούτε για τον μικρομεσαίο ελεύθερο επαγγελματία ούτε και για τον μισθωτό. Να υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί που θα θέτουν φραγμούς σε όσους θέλουν να κερδοσκοπήσουν ρυπαίνοντας τον αέρα, τη γη και τον υδροφόρο ορίζοντα του τόπου μας.

Μόνο ένα κυβερνητικό πρόγραμμα μπορεί να εγγυηθεί όλα τα παραπάνω και αυτό είναι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η Πιερία μας, για να μπορέσει να κρατήσει τους νέους της εδώ και να μπορέσουν να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά, για να αναδειχθεί ο πολιτισμός της και να γίνει ποιοτικότερος ο τουρισμός της και προσοδοφόρα η αγροτική παραγωγή για όλους τους αγρότες της, για να γίνουν τα έργα υποδομής που έχει ανάγκη χρόνια τώρα και απλώς αναβάλλονται, χρειάζεται τηνκοινοβουλευτική εκπροσώπηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σας καλώ να γεμίσουμε την άδεια κάλπη της Κυριακής με ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί μια δίκαιη κοινωνία με ευημερία για όλους.

Με εκτίμηση,

Ζαρώτης Διονύσης,

υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

εκπαιδευτικός-φιλόλογος