Θωμάς Αναστασιάδης: “Διεκδικώ και αγωνίζομαι για μια διοίκηση που θα στηρίξει ΟΛΕΣ τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου μας” (βίντεο)

Πολιτική

Προτάσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τον δήμο Κατερίνης, αναρτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα social media ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Θωμάς Αναστασιάδης και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δήμος Πρότυπο” και υπ. δήμαρχο Κατερίνης τον Γιάννη Ντούμο,

Αυτή τη φορά η ανάρτηση του αφορούσε τις τοπικές επιχειρήσεις και την στήριξη τους από τον δήμο Κατερίνης. Ως επιχειρηματίας και ο ίδιος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των επιχειρήσεων, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά και την επάρκεια των προϊόντων που διαθέτουν, που μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις της περιοχής μας.

Η ανάρτηση του κ. Αναστασιάδη

Διεκδικώ και αγωνίζομαι για μια διοίκηση που θα στηρίξει ΟΛΕΣ τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου μας. Ανθρώπους του τόπου μας, επαγγελματίες που μοχθούν καθημερινά, που διακρίνονται για την ποιότητα των προϊόντων τους και την παροχή των υπηρεσιών τους, ανθρώπους που «βάζουν πλάτη» στην τοπική οικονομία.

https://www.facebook.com/thomasanastasiadis1978/videos/137571479309311/