Ο Κ. Κουτρούπας απαντά στα σενάρια που τον εμπλέκουν με την Αυτοδιοίκηση: “Ανυπόστατα ψεύδη που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος μου και την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην Πιερίας μας”

Πολιτική

Για ανυπόστατα ψεύδη που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος μου και την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην Πιερίας μας, κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο υπ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Κωνσταντίνος Κουτρούπας, απαντώντας με ανάρτηση του στα social media, στα σενάρια που τον εμπλέκουν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανάρτηση του κ. Κουτρούπα

Επειδή από διάφορους κύκλους διακινούνται, δολίως, σενάρια περί ενδεχόμενης υποψηφιότητάς μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θέλω να καταστήσω σαφές ότι πρόκειται για ανυπόστατα ψεύδη που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος μου και την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην Πιερίας μας.

ΔΕΝ είμαι επαγγελματίας πολιτικός και ούτε φιλοδοξώ να γίνω. Ασχολήθηκα με την κεντρική πολιτική σκηνή γιατί πιστεύω στις διαχρονικές ιδέες και αξιες του ΠΑΣΟΚ και γιατί θέλω να δώσω, να προσφέρω στα κοινά, μέσω της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Θα τιμήσω την ψήφο των πολιτών και θα παλέψω για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον τόπο μας, το μέλλον το δικό μας αλλά, κυρίως, το μέλλον των παιδιών μας.

Αγωνίζομαι για τις αξίες μου και όχι για την καρέκλα.