Δήμος Δίου-Ολύμπου: Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας την Τρίτη 27 Ιουνίου

Κοινωνία

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης – επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 (ώρες 09:00 έως 13:30)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (ζάχαρη, ρύζι, φασόλια, ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, αλεύρι, γάλα, μήλα, πατάτες, χοιρινό, βόειο, φέτα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό απορρυπαντικό πιάτων, σαμπουάν, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο).

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται τις ώρες που τους υποδεικνύεται κατά την ενημέρωσή τους, για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση τους.