Επίσκεψη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πιερίας στον ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Πολιτική

Τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με επικεφαλής τον Γραμματέα, Δημήτρη Λιόλιο, τον οποίο συνόδευαντα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού αγώνα, ΆρηςΚασιμίδης, Θάνος Λαγδάρης και ΒασίληςΣιαμάτρας, καθώς και η υποψήφια Βουλευτής του Κινήματος στις προσεχείς εκλογές, Λένα Γεωργούλη.

 Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γρηγόρης Παπαχρήστος, πέρα των ευχαριστιών για την παρουσία των πολιτικών προσώπων, αναφέρθηκε στην τελική προετοιμασία του φετινού 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου, στις προοπτικές του θεσμού, αλλά και στις δράσεις και προτεραιότητες για την ανάδειξη του πολιτιστικού προϊόντος, άμεσα και ευρύτερα.

Παρόντα στη συνάντηση τα μέλη της διοίκησης του Φεστιβάλ Ολύμπου,

Ο αντιπρόεδρος, Οδυσσέας Μανωλόπουλος, η υπεύθυνη εθελοντισμού, Μελίνα Παπαδόπουλου και επικοινωνίας, Περικλής Χατζηγιάννης.

  Αποδεχόμενος το προσφερόμενο λεύκωμα «50 Χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου» από τον κ. Παπαχρήστο, ο κ. Λιόλιος αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του για την υποδοχή και ενημέρωση, συνεχάρη την οικογένεια του Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου για το έργο και την προσφορά στον πολιτισμό, δηλώνοντας παράλληλα την πλήρη υποστήριξη του Κινήματος στις πρωτοβουλίες του ΟΡ.ΦΕ.Ο.