Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας κ. Αθανασίου Γκούνα στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου

Πολιτική

«Αυθεντικό κύτταρο της δημοκρατίας η τοπική αυτοδιοίκηση. Όλοι μαζί ενωμένοι, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Πιερίας».  

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αθανάσιος Γκούνας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, η κ. Μαυρίδου παρουσίασε το έργο που επιτελείται στο νομό Πιερίας, την πορεία των έργων ανάπτυξης  που υλοποιούνται, τους στόχους της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

Ο κ. Γκούνας, συμμετέχοντας ενεργά με τη δεύτερη θητεία του στον πρώτο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, εξέφρασε την ανάγκη δημιουργίας, ενός δυναμικού  πλέγματος  συνεργειών και συνεργασιών, με τον Δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με κοινό παρανομαστή: τη συνεργασία της Αντιπεριφέρειας, των Δήμων και όλων των φορέων, για την ανάπτυξη του νομού.

Σε δήλωσή του τονίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιστεύει στο αυθεντικό κύτταρο της δημοκρατίας και στην ενδυνάμωση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, στη βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας τους και στη διασφάλιση της πραγματικής συμμετοχής των τοπικών κοινωνιών στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.  Η εναλλακτική πρότασή μας, στηρίζεται στο τετράπτυχο:  Ενίσχυση της αυτονομίας και του ουσιαστικού αυτοδιοικητικού χαρακτήρα,  Δημοκρατία – Διαφάνεια – Συμμετοχή,  Ανάπτυξη – Κοινωνική Δικαιοσύνη και  Καλλιέργεια ενιαίας περιφερειακής συνείδησης – Άρση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων. Πίστευα και πιστεύω, ότι όλοι μαζί, πρέπει να στηρίζουμε τους ΟΤΑ, ενωμένοι να εργαζόμαστε και να διεκδικούμε την πρόοδο και την ανάπτυξη της Πιερίας μας».   

ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία.