Με επιτυχία η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Πιερίας για το κυβερνητικό έργο της τετραετίας που πέρασε

Πολιτική

Στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ Πιερίας, την Κυριακή, 14 Μαΐου 2023, μια εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές, έγινε μια ιδιαίτερα αναλυτική και πλήρως τεκμηριωμένη παρουσίαση του πλούσιου κυβερνητικού έργου της τετραετίας που πέρασε από τα Στελέχη και τα Μέλη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας. Ένα πλούσιο κυβερνητικό έργο που έχει καταστήσει την Ελλάδα μια χώρα Παραγωγική, Κοινωνική και Δίκαιη, Ψηφιακή και Πράσινη, Ισχυρή και Κυρίαρχη.

Πέραν αυτού, τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης 2019-2023, έδωσε όλες τις μάχες για την Πατρίδα, και μάλιστα έδωσε όλες αυτές τις μάχες ταυτόχρονα, και τα κατάφερε. Τις μάχες της φύλαξης των εθνικών συνόρων στο Αιγαίο και τον Έβρο, της πρωτοφανούς παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19 και της πληθωριστικής κρίσης λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Και παρά τις μαζικές κρίσεις τήρησε όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, και με το παραπάνω.
Επιπροσθέτως, δόθηκε το σύνθημα για συλλογική συμμετοχή στην κρίσιμη κάλπη της 21ης Μαΐου, που θα δώσει στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης για να προχωρήσει η χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Τέλος, μοιράστηκε στο κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ερχόμενη τετραετία, 2023-2027, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο και στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας καθώς και στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Κατερίνη.

Ο Πρόεδρος, τα Στελέχη και τα Μέλη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν και παρακολουθήσαν την εκδήλωση και τιμήσανε με την παρουσία τους την Οργάνωση. Ξεχωριστές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, που με μεγάλη χάρα φιλοξένησε την εκδήλωση στην αίθουσα συνεδρίασης του Επιμελητηρίου Πιερίας.