Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Λιτόχωρο, στις 17 Μάη

Πολιτική

Ανακοίνωση-Κάλεσμα.

Εργαζόμενοι , Αυτοαπασχολούμενοι, Συνταξιούχοι ,Νέοι και Νέες .

Η Κομματική Οργάνωση Λιτοχώρου του ΚΚΕ σας καλεί  να πάρετε μέρος  στην προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει  την Τετάρτη 17 Μάη στις 8μμ στην Πλατεία του Λιτοχώρου, με κεντρικό ομιλητή  τον Λεωνίδα Στολτίδη, Βουλευτή του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος, Τασούλα Τηλέγραφου και Αρχοντία Παπαγεωργίου.

Μόνο ο Λαός  Μπορεί να  Σώσει τον Λαό . Το σύνθημα  αυτό γεννήθηκε μέσα  από την πάλη  του λαού μας   κόντρα  στην  πολιτική  του κεφαλαίου που  τσακίζει  την ζωή του και είναι μια τρανή  απόδειξη για το σήμερα και το αύριο. Όταν ένας  λαός  αγωνίζεται τότε  μπορεί να εμποδίσει αντιλαϊκά
μέτρα αλλά και να αποσπάσει έστω μικρές κατακτήσεις, κυρίως όμως  οι αγώνες  αυτοί  δίνουν  ένα μήνυμα  ελπίδας!

Αν ο λαός το αποφασίσει μπορεί να  τα αλλάξει όλα, οικοδομώντας  μια κοινωνία στο μπόι των ονείρων του!

  Ήρθε η ώρα  ο λαός να  δώσει δύναμη  στη δύναμη του, με ένα ισχυρό  ΚΚΕ. Να πει ένα μεγάλο όχι σε όλα τα κόμματα του συστήματος  τη  Ν.Δ, τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τους δορυφόρους τους.  Να πει ένα μεγάλο όχι σε αυτά τα κόμματα  που επανειλημμένα  κοροϊδεύουν τον  λαό κατάμουτρα  και   γυρίζουν το ρολόι της ιστορίας προς τα πίσω.

Ήρθε η ώρα να στείλουμε μήνυμα νίκης και ελπίδας, γεμίζοντας τις κάλπες με ψηφοδέλτια του Κ.Κ.Ε ! Ταυτόχρονα ένα μήνυμα σε όλους τους μηχανισμούς του συστήματος  που με  όποια κυβέρνηση και σύνθεσης έχουν έτοιμα   νέα αντιλαϊκά μέτρα μετά  τις εκλογές και θα είναι από χέρι  αντιλαϊκή αφού δεσμεύεται  από τις αποφάσεις της Ε.Ε, του Ν.Α.Τ.Ο και  τους  επιχειρηματικούς  ομίλους .

Όλοι και Όλες την Τετάρτη 17 Μάη στις 8μμ στην πλατεία του Λιτοχώρου.