K.Kουτρούπας: Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Πολιτική

Eπισκέφτηκα την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα που αφορούν την Πιερία μας.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκα τα γραφεία όλων των εργαζομένων με τους οποίους συζητήσαμε για την υποβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης γενικότερα και για το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας ειδικότερα, το οποίο πρέπει να λυθεί με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κάτι που οι εργαζόμενοι διεκδικούν πολλά χρόνια. Από την πλευρά μου, δεσμεύτηκα ότι θα είμαι δίπλα τους και θα στηρίζω κάθε δίκαιο αίτημά τους. Άλλωστε, το κίνημά μας, το ΠΑΣΟΚ, όπως γνωρίζετε, είναι το κόμμα το οποίο έδωσε στην αυτοδιοίκηση πνοή μέσα από τις νομοθετικές του πρωτοβουλίες κι αυτό φιλοδοξούμε να κάνουμε και στο μέλλον.

📌 Στη συνέχεια, είχα τη χαρά να επισκεφτώ τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Τριανταφυλλίδου και να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση. Βασική προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων είναι η εξεύρεση σωστών και άμεσων λύσεων στα προβλήματα που ανακύπτουν. Κι αυτό προϋποθέτει τη συνέργεια όλων των αρμόδιων φορέων. Έπειτα, επισκέφτηκα τα γραφεία όλων των εργαζομένων και συζήτησα μαζί τους. Δεσμεύτηκα ότι θα είμαι δίπλα τους και με ενδιαφέρει να ασχοληθώ πραγματικά με τα προβλήματα της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Άλλωστε, τόσο για μένα προσωπικά όσο και για το κίνημα που εκπροσωπώ μέσω της υποψηφιότητάς μου, η Εκπαίδευση πρέπει να αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό της Πολιτείας και είναι χρέος μας να διατηρήσουμε το βασικό κεκτημένο μιας εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς, για όλους τους πολίτες, αλλά και να το ενισχύσουμε.