Αθανάσιος (Σάκης) Γκούνας, υπ. βουλευτής: «Με τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη δεν αναπληρώνεται το χαμένο εισόδημα των πολιτών»

Πολιτική

Αθανάσιος (Σάκης) Γκούνας, υπ. βουλευτής: «Με τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη δεν αναπληρώνεται το χαμένο εισόδημα των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο «50 ημερών» για την άμεση αντιμετώπιση της ακρίβειας».

Συναντήσεις με τους πολίτες της νότιας Πιερίας και του Ν. Παντελεήμονα πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ κ. Γκούνας Σάκης, δίνοντας έμφαση στους άξονες παρεμβάσεων με τις 6 εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τη λήψη άμεσων μέτρων,  που δεσμεύεται ότι

θα εφαρμόσει  ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τις εκλογές, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών εντός των πρώτων «50 ημερών» της προοδευτικής διακυβέρνησης.

Όσον αφορά τον Ν. Παντελεήμονα, ο κ. Γκούνας επικεντρώθηκε στους δύο πυλώνες της τοπικής οικονομίας, τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή κι αναφέρθηκε στα επιμέρους τοπικά προβλήματα  των κατοίκων. 

«Στα χωριά μας, στα καφενεία και στις γειτονιές, συναντούμε ανθρώπους του μόχθου, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την δύσκολη καθημερινότητα με χαμόγελο, ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο μας, που με τη στάση τους μας δίνουν δύναμη να αγωνιστούμε για το αυτονόητο: τη δικαιοσύνη παντού. Γι΄ αυτούς τους ανθρώπους και τα παιδιά μας θα δώσουμε τη μάχη, για την αξιοπρέπεια, την πρόοδο, την δημιουργία, για την Πιερία, για την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Γκούνας, ενώ στη συνάντηση στον Ν. Παντελεήμονα μιλώντας για την σημερινή τραγική κατάσταση των νοικοκυριών  τόνισε μεταξύ των άλλων:

«Με ποιον τρόπο αναπληρώνεται το χαμένο εισόδημά σας; Ποια είναι η μέριμνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Καμία. Πρέπει να ανανεωθεί το τουριστικό προϊόν με εργαλεία που αναβαθμίζουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις των τουριστών (λχ. δημιουργία γηπέδων γκολφ και αθλοπαιδιών, ενίσχυση θεματικών μορφών τουρισμού, διασύνδεση με αρχαιολογικούς χώρους) τη στήριξη νέων αγροτών, την ανάπτυξη ορεινών όγκων κ.α..

Η μόνη ελπίδα για να αλλάξουν τα πράγματα είναι μία: ανατροπή της πολιτικής και της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για ζωή με αξιοπρέπεια. Εμείς έχουμε τις λύσεις, έχουμε τις προτάσεις στο πρόγραμμά μας. Η νέα προοδευτική κυβέρνηση και ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, την επομένη των εκλογών της 21ης Μαΐου, θα σταθούν έμπρακτα κοντά στους πολίτες.»

Ο  κ. Γκούνας, συμμετείχε επίσης στις εκδηλώσεις, του Φιλόπτωχου Συλλόγου Κατερίνης,  του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου και του Φεστιβάλ Ολύμπου, στην Καρίτσα και στην  εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, στη Σφενδάμη.