Από το Ηρωικό Λιτόχωρο ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Σάκης Γκούνας

Πολιτική

Την πρώτη του προεκλογική συνάντηση πραγματοποίησε στο Λιτόχωρο ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία κ. Αθανάσιος (Σάκης) Γκούνας.

Ο κ. Γκούνας, έτυχε θερμής υποδοχής, από φίλες και φίλους υποστηρικτές του στο δρόμο προς τις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου. Στη συνάντηση παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησε για τα προβλήματα της Νότιας Πιερίας και του Λιτοχώρου και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους στον “αγώνα τον καλό”, με ενθουσιασμό και δυναμική, για την πολιτική αλλαγή, για τη «Δικαιοσύνη παντού». Μετά τη συνάντηση ο κ. Γκούνας δήλωσε:

«Ξεκίνησα τον πολιτικό μου αγώνα από το ηρωικό και όμορφο Λιτόχωρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους του Λιτόχωρου και της Νότιας Πιερίας, για τη θερμή υποδοχή τους, η οποία μου δίνει δύναμη για το δύσκολο αγώνα στην εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας. Γνωρίζω τις δυσκολίες. Γνωρίζω τα προβλήματα της Ελληνικής πραγματικότητας. Ξεκίνησα από το Λιτόχωρο για λόγους καθαρά σημειολογικούς.

Οι απελευθερωτικοί αγώνες κατά της Τουρκοκρατίας και της εθνικής αντίστασης κατά του φασισμού, ξεκίνησαν από τον ηρωικό Όλυμπο.

Το Λιτόχωρο και η γύρω περιοχή, πέρα από την επαναστατική τους ιστορία, είναι γνωστά από το μυθικό Όλυμπο και την παγκόσμια ακτινοβολία του.

Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, καθώς συνδυάζει μυθολογία, αρχαιολογία, ιστορία και πολιτισμό, μπορεί να γίνει ένας οικονομικός παράδεισος διότι έχει όλα τα εχέγγυα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της βιομηχανίας του τουρισμού, ώστε να αναπτύξει οικονομικά και πολιτιστικά τις δυνατότητές του. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Είναι μέσα στις προτεραιότητές μου και του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ η ανάδειξη του Δήμου Δίου – Ολύμπου ως υποδειγματικού τουριστικού, πολιτιστικού και περιηγητικού προορισμού, αξιοποιώντας το πιο ισχυρό brand name της χώρας μας, τον Όλυμπο.   

Καλώ όλες και όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες, να ψηφίσουν στις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας, την ανάπτυξη, την πρόοδο και την κοινωνική ευημερία της Πιερίας. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε πορεία και θα οδηγήσουμε την Πιερία και την Ελλάδα στη θέση που μας αξίζει!

Δεσμεύομαι σε όλους τους πολίτες της Πιερίας, ότι με τη στήριξή τους και τη δύναμη που θα μου δώσει η ψήφος τους, με τη νέα διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ., θα πετύχουμε για την Πιερία όσα οραματιζόμαστε.»