Νίκος Τσακιρίδης: “Συνεχίζουμε τον αγώνα μας πιο δυνατοί”.

Πολιτική

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και την επικοινωνία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των 40 περίπου ημερών που με κράτησε μακριά από συναντήσεις και υποχρεώσεις. Το θέμα υγείας που αντιμετώπισα ξεπεράστηκε και νιώθω δυνατός και έτοιμος να συνεχίσω τη μάχη που όλοι μαζί ξεκινήσαμε.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα φίλους και συνεργάτες για την εθελοντική τους προσφορά να κρατήσουμε ανοιχτά τα γραφεία του συνδυασμού και να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με συνδημότες μας, παρά την απουσία μου.

Έχουμε ξαναπεί ότι μια μεγάλη ομάδα πολιτών, επιδιώκουμε την αλλαγή και όχι την εναλλαγή στο Δήμο μας. Δεν θέλουμε ίδια πρόσωπα, ίδια ρητορική, ίδιες μεθόδους που θα συνεχίσουν να μας κρατούν πίσω στο χθες.

Αυτό το μοντέλο έχει αποτύχει και πρέπει να το ξεπεράσουμε.

Να ξεπεράσουμε τον τοπικό διχασμό και να αλλάξουμε τον τρόπο που πολιτευόμαστε και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους δημότες.

Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί τον βασικό πυλώνα της δημοκρατίας και της αποτελεσματικής διοίκησης σε κάθε κοινότητα και περιοχή του δήμου μας. Η σημασία της έγκειται στο ότι οι αποφάσεις αφορούν άμεσα την καθημερινότητά μας.

Ωστόσο, ο αγώνας αυτός δεν είναι καθόλου εύκολος. Χρειάζεται πολιτικό θάρρος, ευθύνη και συνέπεια λόγων και πράξεων. Το δρόμο αυτό έχω επιλέξει μαζί με τους συνεργάτες μου.

Είμαι εδώ, όρθιος και δυνατός και μένει να μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε το όραμά μας πράξη.

Νίκος Τσακιρίδης

Υπ. Δήμαρχος Κατερίνης